«Лозівські машини» затвердили нову стратегію роботи з дилерськими партнерами

«Лозівські машини» затвердили нову стратегію роботи з дилерськими партнерами

У заході взяли участь керівники та представники найбільших постачальників сільськогосподарської техніки на вітчизняному ринку, в їх числі і нові дилери, які приєдналися в 2018 році.

До обговорення було заплановано ряд важливих питань, серед яких підведення підсумків та досягнень співпраці дилерської мережі «ЛОЗОВСЬКИХ МАШИН» у 2018 році, а також ознайомлення партнерів з планами і завданнями на наступний рік.

В рамках конференції була презентована принципово нова система роботи з дистриб’юторами, що передбачає збільшити зростання продажів і зробити їх більш ефективними.
Особливу увагу також було приділено поліпшенню сервісного обслуговування техніки, скороченню термінів виконання гарантійних робіт з орієнтацією на сезонність.

[[{“fid”:”555258″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“1”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”1″}}]]

Для підвищення впізнаваності бренду «ЛОЗОВСЬКИХ МАШИН» були затверджені стандарти оформлення торгових точок з використанням фірмової символіки торгової марки.

«Україна для нас дуже важливий і перспективний ринок і для його розвитку і зміцнення позицій компанії ми плануємо змінити принцип роботи з дилерами, посиливши відповідальність регіональних менеджерів, – підкреслює віце-президент з маркетингу та продажів ІГ УПЕК Роман Гіршфельд. – Ми також більш предметно підійдемо до навчання співробітників філіальної мережі і будемо залучати для цих цілей наші профільні сільськогосподарські ВНЗ».

Головний конструктор українського конструкторського бюро трансмісій і шасі (УКБТШ) Олексій Гриненко представив нововведення «ЛОЗОВСЬКИХ МАШИН», заплановані до виходу на ринок в 2019-2020 р. р. Серед презентованих новинок більше 10 ґрунтообробних і посівних агрегатів, техніка для логістики.

«Ми зробили знаряддя мультифункціональними і максимально зручними у застосуванні, удосконалили дизайн, забезпечили машини зносостійкими робочими органами. Оновлення модельного ряду і плановані прем’єри відповідають запитам фермерських господарств і великих агропідприємств», – повідомив Олексій Гриненко.

За його словами техніка орієнтована на різні грунтово-кліматичні умови і здатна виконувати велике коло агрономічних завдань.

Як зазначив Роман Гіршфельд продукція «ЛОЗОВСЬКИХ МАШИН» затребувана в Україні, популярна в країнах СНД і Балтії і сьогодні розширює свою присутність у державах Європи та Північної Америки.

«Ми думаємо про наших партнерів і клієнтів, і ми готові до будь-яких змін у сільськогосподарській сфері, – каже Роман Гіршфельд. – Усі новинки стануть втіленням актуальних тенденцій вітчизняного і світового агропрому, це широка гама сільгоспзнарядь, в якій крім технічних інновацій ми врахували інтелектуальну складову і зробили експлуатацію агрегатів більш комфортною».

Дилери зацікавилися новаціями «ЛОЗОВСЬКИХ МАШИН» і на основі даних про потреби українських фермерів внесли відповідні пропозиції.

«Впевнений, що та модель роботи, яку ми намітили на 2019 рік дозволить нам досягти амбітних цілей щодо залучення нових покупців і великих агрохолдингів», – резюмував Роман Гіршфельд.

Традиційно зустріч завершилася нагородженням кращих дилерів 2018 року.

 

Перегляди: 0
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/lozivski-mashyny-zatverdyly-novu-stratehiyu-roboty-z-dylerskymy-partneramy
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати

    24 Квітня

    Як змінилися ціни на цукор, сіль та борошно

    ВР збирається розглянути продовження строку оформлення права власності на земельні паї

    Європарламент підтримав лібералізацію торговельного режиму з Україною, посиливши захисні заходи для фермерів ЄС

    Ціни на моркву в Україні близькі до історичних антирекордів для весни

    Рада спростила обіг насіння бавовнику, він потрібен для виробництва пороху

    23 Квітня

    Делегація Мінагрополітики ознайомилася з досвідом виконання Північною Македонією аграрних програм для вступу в ЄС

    У Фінляндії запустили в продаж кавовий бленд, створений штучним інтелектом

    Польща планує обмежити використання ГМ сировини у виробництві кормів

    Піца і торти можуть вбити: у МОЗ розповіли, яка їжа підвищує ризик смерті

    Виробництво біометану має потенціал потужного зростання – Герус

    БІЛЬШЕ НОВИН