Tempo950x100

Tempo300x100

«ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» збільшують дилерську мережу в Казахстані

«ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» збільшують дилерську мережу в Казахстані

Захід проходив 24-26 жовтня в Астані. Стенд українського виробника був оформлений спільно з офіційним дилером в Казахстані – компанією ТОВ «Урал ЛТД».

Як зазначив директор з експорту Агродивізіону Едуард Чудопалов, KazAgro стала майданчиком для зустрічі з потенційними партнерами, представниками цілого ряду компаній-продавців сільськогосподарської техніки, зацікавленими в просуванні продукції «ЛОЗОВСЬКИХ МАШИН». «Ми провели переговори з ключовими гравцями казахського ринку, з трьома з них були досягнуті попередні домовленості і найближчим часом будуть укладені дилерські угоди. Це дасть нам можливість розширити дилерську мережу і збільшити нашу присутність в Казахстані, – коментує Едуард Чудопалов. – Подальша спільна робота з дистриб’юторами передбачає постачання наших агрегатів в Казахстан і проведення перших Днів поля в ході весняної польової кампанії 2019 року».

Найбільшим попитом у казахських аграріїв користуються високопродуктивні й економічні дискові борони ДУКАТ з шириною захвату 12 метрів. Знаряддя оснащені надійними обслуговуваними підшипниковими вузлами і зносостійкими робочими органами, виконаними з високоякісної боровмістної сталі і мобільною системою складання бічних робочих рам. На підшипникові вузли встановлена розширена гарантія 24 місяці.

Читайте також: «ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» збільшили частку ринку в Молдові

«У ДУКАТІВ-12 немає аналогів серед вітчизняних виробників, представлених на ринку Казахстану, – підкреслює Едуард Чудопалов. – Велика ширина і унікальні конструкторські рішення, реалізовані в цих знаряддях, роблять їх конкурентоспроможними і затребуваними. Тим більше що ці машини вже встигли себе зарекомендувати на ринку Казахстану. ДУКАТИ успішно експлуатуються кількома казахськими господарствами, агрегати показали бездоганний результат, відпрацювавши понад 15 тисяч гектарів кожен».

За словами директора з експорту, традиційно популярні на ринку Казахстану зубопружинні борони ЛІРИ, також великий потенціал у важкій зубовій борони ЛІРА XL, яка за рахунок уніфікованої рами може бути переобладнана в шлейф борону ЛАРІ. В результаті аграрії отримують два знаряддя за значно меншою ціною.

«Наша техніка відмінно підходить для структури казахських полів, знаряддя «ЛОЗОВСЬКИХ МАШИН» легко справляються зі складним грунтом і великими посівними площами Казахстану», – резюмує Едуард Чудопалов.
 

Довідка:

«ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» – один з провідних українських виробників ґрунтообробної та посівної техніки, техніки для логістики і перевезень. Продукція компанії постачається більш ніж у 20 країн світу через офіційного дистриб’ютора – «УПЕК ТРЕЙДИНГ» та мережу дилерів СНД, Близького Сходу та Європи.

«KazAgro» – міжнародна виставка сільського господарства та харчової промисловості. У 2018 виставкова площа в 14 тис. кв. м. об’єднала понад 300 компаній з майже 35 країн світу.

 

Перегляди: 6
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/lozivski-mashyny-zbilshuyut-dylersku-merezhu-v-kazahstani
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати