«ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» збільшують свою присутність на ринку Німеччини

«ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» збільшують свою присутність на ринку Німеччини

У стаціонарній експозиції компанія презентувала коротку дискову борону-лущильник ДУКАТ-6 з шириною захвату 6 метрів. У лінійці ДУКАТІВ реалізований цілий комплекс унікальних конструкторських рішень, виконаних з урахуванням потреб європейського ринку.

В залежності від виду грунту і типу грунтообробки машини можуть комплектуватися змінними катками п’яти конфігурацій. За рахунок пружинної 3-D стійки і певних кутів нахилу диска знаряддя забезпечують стійку роботу на задану глибину з чудовим мульчивним ефектом. Крім того, техніка має оптимальну транспортну ширину.

[[{“fid”:”534410″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“1”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”1″}}]]

Підводячи підсумки участі в Landwirtschaftliches Hauptfest, директор з продажу Агродивізіона Едуард Чудопалов повідомив, що «ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» досягли низки попередніх домовленостей з потенційними партнерами. «Ми домовилися про співпрацю з найбільшим європейським дистриб’ютором Мінського тракторного заводу (МТЗ) компанією «BELARUS», що володіє розгалуженою дилерською мережею. Найближчим часом ми підпишемо дистриб’юторський договір. Передбачається, що в подальшому «BELARUS» буде представляти продукцію «ЛОЗОВСЬКИХ МАШИН» на території Німеччини», – каже він. – Ми плануємо розширити географію присутності і продемонструвати нашу техніку на виставкових заходах північних і східних регіонів держави. У лютому з новим дилером ми намітили спільну участь в одній із наймасштабніших німецьких виставок в Лейпцигу».

Едуард Чудопалов також зазначив, що ринок Німеччини дуже перспективний, країна відрізняється за характеристиками ґрунтів і контурності полів і «ЛОЗІВСЬКИМ МАШИН» є, що запропонувати німецький аграріям.

[[{“fid”:”534411″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“2”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”2″}}]]

«Ми орієнтовані на всю Німеччину, і маємо намір закріпитися на цьому ринку як надійний виробник сільгосптехніки. З сегменту ДУКАТІВ великий потенціал у борін з шириною захвату від 3 до 6 метрів. Ми також будемо розвивати серію зубопружинних борін ЛІРА, на яку сьогодні у європейських фермерів є попит», – підкреслив він.
 

Довідка:

«ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» – один з провідних українських виробників ґрунтообробної та посівної техніки, техніки для логістики і перевезень. Продукція компанії постачається більш ніж у 20 країн світу через офіційного дистриб’ютора – «УПЕК ТРЕЙДИНГ» та мережу дилерів СНД, Близького Сходу та Європи.

 

 

Перегляди: 4
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/lozivski-mashyny-zbilshuyut-svoyu-prysutnist-na-rynku-nimechchyny
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати