Tempo950x100

Tempo300x100

«ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» збільшили частку ринку в Молдові

«ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» збільшили частку ринку в Молдові

Виставка проходила в Кишиневі 17-20 жовтня.

Основним експонентом українського виробника стала коротка дискова борона ДУКАТ-5 з шириною захвату 5 метрів.

Підводячи підсумки участі в MOLDAGROTECH, начальник відділу продажів Агродивізіона Марина Каменєва повідомила, що в 2018 році «ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» збільшили частку молдавського ринку на 50%. «Обсяг ринку Молдови зріс за рахунок продажу дискових агрегатів. Сьогодні великою популярністю у молдавських аграріїв користується лінійка коротких дискових борін ДУКАТІВ з шириною захвату від 2,5 до 5 метрів. Це обумовлено зміною технології молдавського землеробства і переходом на більш щадну ресурсозберігаючу обробку грунту з мінімальною оранкою. Крім того, через особливості рельєфу в Молдавії невеликі розміри полів», – зазначила М. Каменєва.

Завдяки унікальним конструкторським особливостям, наявності ресорної 3D стійки, необслуговуваного підшипникового вузла HARP AGRO UNIT з трирівневим захистом і змінними ковзанками різної модифікації ДУКАТИ виконують будь-які агрономічні завдання. Знаряддя забезпечують якісне копіювання поверхні ґрунту і рівномірну глибину обробки.

[[{“fid”:”537552″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“1”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”1″}}]]

«Наші покупці дуже задоволені технікою «ЛОЗОВСЬКИХ МАШИН», – говорить Марина Каменєва. – ДУКАТИ добре себе показали, вони відмінно справляються з важким посушливим грунтом, що володіє малою кількістю вологи зі складним ландшафтом молдавських полів. За відгуками фермерів, після обробки боронами не потрібно додаткової техніки, можна відразу здійснювати посів».
Поряд з ДУКАТАМИ і  боронами ЛІРАМИ, які також затребувані в Молдові, «ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» готові запропонувати молдавським аграріям широкий асортимент сільськогосподарської техніки.

«Ми готові до подальшого збільшення поставок техніки на молдавський ринок. На даний момент у нашого офіційного дилера присутні кілька агрегатів, запланованих до продажу в 2018 році», – резюмувала М. Каменєва.
 

Довідка:

«ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» – один з провідних українських виробників ґрунтообробної та посівної техніки, техніки для логістики і перевезень. Продукція компанії постачається більш ніж у 20 країн світу через офіційного дистриб’ютора – «УПЕК ТРЕЙДИНГ» та мережу дилерів СНД, Близького Сходу та Європи.

 

 

Перегляди: 0
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/lozivski-mashyny-zbilshyly-chastku-rynku-v-moldovi
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати