Tempo950x100

Tempo300x100

LOZOVA MACHINERY демонструють 20-річний досвід та ефективні новинки на виставці АГРО-2019

LOZOVA MACHINERY демонструють 20-річний досвід та ефективні новинки на виставці АГРО-2019

На масштабній експозиції представлені новинки сільпхозагрегатів – результат технічних досягнень і комплексних рішень для українського і європейського ринків, який відповідає найвищим вимогам аграріїв.

2019 рік – показовий і ювілейний для компанії. 20 років ЛОЗІВСЬКИМ МАШИН і легендарної зубової борони ЛІРА (яка є практично в кожному другому господарстві в Україні).

Також в цьому році лінійка дискових борін ДУКАТ відзначає свій 10-річний ювілей. Саме десять років тому перші борони ДУКАТ вийшли із заводських цехів і були презентовані на “АГРО-2009”.

Сьогодні ДУКАТ це:
10 конфігурацій машин з шириною захвату від 2,5 до майже 17 метрів;
12 оформлених патентів унікальних вузлів і рішень;
понад 2000 господарств у більш ніж 20 країнах світу;

Новий вигляд LOZOVA MACHINERY

Компанія дбає, щоб техніка не тільки максимально якісно обробляла землю і була вигідним вкладенням коштів, але і щоб аграріям було зручно, естетично приємно працювати в полі. Новий дизайн LOZOVA MACHINERY, в основі якого закладено природна досконалість форм, в повній мірі вирішує цю задачу. Динамічний і потужний зовнішній вигляд агрегатів відповідає духу і технічним характеристикам ЛОЗОВСЬКИХ МАШИН: швидкісний, міцний, інноваційний, сучасний і прогресивний.

“Ми вважаємо, що техніка повинна бути ергономічною і естетичною, а всі елементи зручними в експлуатації. Тому з 2019 року робимо рестайлінг всіх агрегатів: почали з глибокорозпушувачів і дискових борін. Ми думали близько півтора років – готували сотні скетчів, дизайнів, проб і відобразили потужність, прагнення, інноваційний дух ЛОЗОВСЬКИХ МАШИН” – заявляє президент LOZOVA MACHINERY Роман Гіршфельд.

ПРЕМ’ЄРИ LOZOVA MACHINERY

Найбільш очікуваною аграріями прем’єрою ЛОЗОВСЬКИХ МАШИН став тракторний багатофункціональний напівпричіп-перевантажувач KELT XXL. Це новітня розробка ЛОЗОВСЬКИХ МАШИН – трейлер, який може перевозити вантажі об’ємом до 43 м3. А унікальна система розвантаження – з допомогою стрічкового конвеєра – розвантажує трейлер за 2 хвилини.

Чудова маневреність, поліпшена прохідність, агрегатування з різними тракторами і тягачами, економна витрата палива. KELT може оснащуватися додатковими пристроями: стрічковий перевантажувач, розкидач органічних добрив, а також інноваційною системою регулювання тиску в шинах.

«Однією з переваг і відмінних особливостей трейлера є його повна відповідність правилам дорожнього руху за габаритами і навантаженні на вісь! Він спокійно і безпечно може їздити по дорогах загального користування», – розповідає головний конструктор ЛОЗОВСЬКИХ МАШИН Олексій Гриненко.

Лідер сезону 2019 – дискова борона ДУКАТ з шириною захвату-9 метрів. Борона втілила в собі оновлений сучасний стиль ЛОЗОВСЬКИХ МАШИН, новий дизайн і поліпшену конструкцію. Агрегат успішно пройшов випробування і вже восени його можна буде придбати у офіційних дилерів компанії.

“Я задоволений ДУКАТ, бо швидкохідна, допомогла нам у посівній. Якщо раніше з іншими дисками ми проходили 7-8 км/год, з вашими дисками – 14 км/год – в 2 рази більше і швидше закрили площа” – зазначає власник ДУКАТ-6, Ткаченко Андрій Миколайович, ТОВ МОРІС, Чернігівська обл., Козелецький район.

ДУКАТ-GOLD-6 – важка дискова борона з мінімумом обслуговування і максимумом продуктивності! Техніка створена для роботи з залишками великостеблових культур, ідеальна при обробці площ з пожнивной масою стебел кукурудзи і соняшнику. Випробування завершені і агрегат в серійному виробництві.

Глибокорозпушувач ФРАНК-3 із збільшеною до 3-х метрів шириною захвату. Оснащений твердосплавними наконечниками HARD-SHELL, які відрізняються самим тривалим терміном служби в своєму класі. Агрегат представлений в новому дизайні, у нього посилена рама, вбудовані необслуговувані підшипникові вузли.

ДЕНЬ ПОЛЯ LOZOVA MACHINERY

З цими та іншими новинками можна ознайомитися на ДНІ ПОЛЯ, який пройде традиційно, вже вп’яте, у Лозівському районі Харківської області 25 липня. Тут можна своїми очима побачити якість роботи техніки і з’ясувати всі найважливіші для вас питання по експлуатації ЛОЗОВСЬКИХ МАШИН.

Агрегати, представлені на виставці, демонструють найважливіші характерні риси і всю вигоду використання техніки LOZOVA MACHINERY:
«нуль обслуговування» – коли агрегат за весь життєвий цикл практично не вимагає втручання людини для обслуговування;
мале споживання палива – що дає неймовірну економію протягом року;
максимально висока швидкість обробки грунту – в умовах скороченого агрономічного року набуває неймовірну важливість

Техніка ЛОЗОВСЬКИХ МАШИН цілком доступна українським аграріям – всі агрегати беруть участь у державній програмі 25%-ї компенсації вартості (40% для фермеских господарств).

 

Перегляди: 0
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/lozova-machinery-demonstruyut-20-richnyj-dosvid-ta-efektyvni-novynky-na-vystavci-ahro-2019
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати