LOZOVA MACHINERY демонструють 20-річний досвід та ефективні новинки на виставці АГРО-2019

LOZOVA MACHINERY демонструють 20-річний досвід та ефективні новинки на виставці АГРО-2019

На масштабній експозиції представлені новинки сільпхозагрегатів – результат технічних досягнень і комплексних рішень для українського і європейського ринків, який відповідає найвищим вимогам аграріїв.

2019 рік – показовий і ювілейний для компанії. 20 років ЛОЗІВСЬКИМ МАШИН і легендарної зубової борони ЛІРА (яка є практично в кожному другому господарстві в Україні).

Також в цьому році лінійка дискових борін ДУКАТ відзначає свій 10-річний ювілей. Саме десять років тому перші борони ДУКАТ вийшли із заводських цехів і були презентовані на “АГРО-2009”.

Сьогодні ДУКАТ це:
10 конфігурацій машин з шириною захвату від 2,5 до майже 17 метрів;
12 оформлених патентів унікальних вузлів і рішень;
понад 2000 господарств у більш ніж 20 країнах світу;

Новий вигляд LOZOVA MACHINERY

Компанія дбає, щоб техніка не тільки максимально якісно обробляла землю і була вигідним вкладенням коштів, але і щоб аграріям було зручно, естетично приємно працювати в полі. Новий дизайн LOZOVA MACHINERY, в основі якого закладено природна досконалість форм, в повній мірі вирішує цю задачу. Динамічний і потужний зовнішній вигляд агрегатів відповідає духу і технічним характеристикам ЛОЗОВСЬКИХ МАШИН: швидкісний, міцний, інноваційний, сучасний і прогресивний.

“Ми вважаємо, що техніка повинна бути ергономічною і естетичною, а всі елементи зручними в експлуатації. Тому з 2019 року робимо рестайлінг всіх агрегатів: почали з глибокорозпушувачів і дискових борін. Ми думали близько півтора років – готували сотні скетчів, дизайнів, проб і відобразили потужність, прагнення, інноваційний дух ЛОЗОВСЬКИХ МАШИН” – заявляє президент LOZOVA MACHINERY Роман Гіршфельд.

ПРЕМ’ЄРИ LOZOVA MACHINERY

Найбільш очікуваною аграріями прем’єрою ЛОЗОВСЬКИХ МАШИН став тракторний багатофункціональний напівпричіп-перевантажувач KELT XXL. Це новітня розробка ЛОЗОВСЬКИХ МАШИН – трейлер, який може перевозити вантажі об’ємом до 43 м3. А унікальна система розвантаження – з допомогою стрічкового конвеєра – розвантажує трейлер за 2 хвилини.

Чудова маневреність, поліпшена прохідність, агрегатування з різними тракторами і тягачами, економна витрата палива. KELT може оснащуватися додатковими пристроями: стрічковий перевантажувач, розкидач органічних добрив, а також інноваційною системою регулювання тиску в шинах.

«Однією з переваг і відмінних особливостей трейлера є його повна відповідність правилам дорожнього руху за габаритами і навантаженні на вісь! Він спокійно і безпечно може їздити по дорогах загального користування», – розповідає головний конструктор ЛОЗОВСЬКИХ МАШИН Олексій Гриненко.

Лідер сезону 2019 – дискова борона ДУКАТ з шириною захвату-9 метрів. Борона втілила в собі оновлений сучасний стиль ЛОЗОВСЬКИХ МАШИН, новий дизайн і поліпшену конструкцію. Агрегат успішно пройшов випробування і вже восени його можна буде придбати у офіційних дилерів компанії.

“Я задоволений ДУКАТ, бо швидкохідна, допомогла нам у посівній. Якщо раніше з іншими дисками ми проходили 7-8 км/год, з вашими дисками – 14 км/год – в 2 рази більше і швидше закрили площа” – зазначає власник ДУКАТ-6, Ткаченко Андрій Миколайович, ТОВ МОРІС, Чернігівська обл., Козелецький район.

ДУКАТ-GOLD-6 – важка дискова борона з мінімумом обслуговування і максимумом продуктивності! Техніка створена для роботи з залишками великостеблових культур, ідеальна при обробці площ з пожнивной масою стебел кукурудзи і соняшнику. Випробування завершені і агрегат в серійному виробництві.

Глибокорозпушувач ФРАНК-3 із збільшеною до 3-х метрів шириною захвату. Оснащений твердосплавними наконечниками HARD-SHELL, які відрізняються самим тривалим терміном служби в своєму класі. Агрегат представлений в новому дизайні, у нього посилена рама, вбудовані необслуговувані підшипникові вузли.

ДЕНЬ ПОЛЯ LOZOVA MACHINERY

З цими та іншими новинками можна ознайомитися на ДНІ ПОЛЯ, який пройде традиційно, вже вп’яте, у Лозівському районі Харківської області 25 липня. Тут можна своїми очима побачити якість роботи техніки і з’ясувати всі найважливіші для вас питання по експлуатації ЛОЗОВСЬКИХ МАШИН.

Агрегати, представлені на виставці, демонструють найважливіші характерні риси і всю вигоду використання техніки LOZOVA MACHINERY:
«нуль обслуговування» – коли агрегат за весь життєвий цикл практично не вимагає втручання людини для обслуговування;
мале споживання палива – що дає неймовірну економію протягом року;
максимально висока швидкість обробки грунту – в умовах скороченого агрономічного року набуває неймовірну важливість

Техніка ЛОЗОВСЬКИХ МАШИН цілком доступна українським аграріям – всі агрегати беруть участь у державній програмі 25%-ї компенсації вартості (40% для фермеских господарств).

 

Перегляди: 0
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/lozova-machinery-demonstruyut-20-richnyj-dosvid-ta-efektyvni-novynky-na-vystavci-ahro-2019
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати

    16 Квітня

    У Польщі заявили, що “зернове питання” з Україною має вирішити Брюссель

    15 Квітня

    Corteva Agriscience та Ощадбанк пропонують фермерам скористатися програмою кредитування за зниженими ставками для закупівлі засобів захисту рослин

    Штучний інтелект допоможе скоротити харчові відходи та придумає рецепти із того, що є у холодильнику

    У ЄС викрили шахрайську схему щодо медичного канабісу на 645 млн євро

    У квітні передача зернових до Румунії скоротилася на майже 35%

    ЄС може ввести додатковий контроль для українських перевізників, що їдуть через Польщу

    Майже 100 модульних зерносховищ отримали аграрії Херсонщини

    “Руйнування критичні”: які наслідки окупації для АПК Запорізької області

    USDA збільшив прогноз експорту української пшениці

    Мінагрополітики: Усі контрольовані Україною землі будуть засіяні, про скорочення не йдеться

    БІЛЬШЕ НОВИН