Tempo950x100

Tempo300x100

LOZOVA MACHINERY на Ag in Motion в Канаді

LOZOVA MACHINERY на Ag in Motion в Канаді

На виставковому заході ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ знайшли нового партнера – дилерську компанію, що працює в західних регіонах Канади.

Найближчим часом спільно з новим дилером LOZOVA MACHINERY проведуть ряд демо-показів, а для аграріїв східних провінцій компанія візьме участь у найбільшій в країні сільськогосподарській виставці – Canada’s Outdoor Farm Show (10-12 вересня). Будемо раді бачити всіх на нашій експозиції!

На Ag in Motion канадські фермери познайомилися з короткою дисковою бороною ДУКАТ-6 в класичній комплектації, забезпеченою прутково-клітьового катком. Аграріїв зацікавила опція змінних катків, яка дозволяє підібрати потрібний варіант для певних ґрунтово-кліматичних умов.

[[{“fid”:”646871″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“1”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”1″}}]]

Також було відмічено високу якість збірки агрегату і переваги ресорної 3D-стійки, що знижує витрату палива і підвищує ресурс роботи машини. Масу позитивних відгуків отримала оригінальна розробка компанії – необслуговуваний підшипниковий вузол HARP AGRO UNIT з трирівневим ступенем захисту.

Осінній сезон в Канаді стартує в середині вересня і місцеві фермери чекають збиральної кампанії, щоб спробувати українську техніку в роботі.

[[{“fid”:”646876″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“2”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”2″}}]]

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/lozova-machinery-na-ag-in-motion-v-kanadi
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати