Tempo950x100

Tempo300x100

LOZOVA MACHINERY на MOLDAGROTECH

LOZOVA MACHINERY на MOLDAGROTECH

Українську марку представить офіційний дилер – «Carvidon Service» SRL.

В сільськогосподарській події візьмуть участь понад 400 компаній з 20 країн Європи, СНД і Азії, захід відвідають понад 20 тисяч фахівців. Поряд зі світовими брендами техніка ЛОЗІВСЬКИХ МАШИН займає гідну позицію на молдавському ринку.
На осінньому агротижні LOZOVA MACHINERY презентує агрегат, який вже полюбився всім – коротку дискову борону ДУКАТ з шириною захвату 5 метрів, укомплектовану прутково-клітьовим катком.

Лущильники давно стали надійними помічниками в молдавських господарствах. Місцеві фермери відзначають, що 2019 рік видався посушливим і ДУКАТ виявився незамінним в таких умовах. Машина відмінно впоралася з важкопрохідним ґрунтом, виконавши якісну передпосівну підготовку ґрунту, витримавши при цьому рівномірну глибину обробки і забезпечивши оптимальне копіювання поверхні поля.

Висока продуктивність і хороша прохідність знаряддя досягається за рахунок низки конструкторських особливостей, серед яких підпружинена стійка, необслуговувані підшипникові вузли HARP AGRO UNIT з трирівневим захистом і змінні катки різної модифікації.
[[{“fid”:”668415″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“1”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”1″}}]]

 

 

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/lozova-machinery-na-moldagrotech
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати