Tempo950x100

Tempo300x100

LOZOVA MACHINERY на ринку Латвії

LOZOVA MACHINERY на ринку Латвії

На виставку Ka Pasesi-2019 (4-6 квітня, р. Каунас) українська компанія привезла короткі дискові борони ДУКАТ з шириною захвату 3 метри.

За кілька років на ринку Латвії техніка українського бренду заслужила гарну репутацію і закріпила свої позиції.
«Ми успішні на прибалтійському ринку. Агрегати ЛОЗОВСЬКИХ МАШИН впізнавані і затребувані у місцевих аграріїв. Великим попитом користуються дискові борони. Фермери відзначають надійність і високу продуктивність наших машин», – розповідає начальник відділу продажів Агродивізіону Марина Каменєва.

За її словами, масу позитивних відгуків отримала ресорна 3D-стійка, якою оснащена лінійка ДУКАТ. Принцип роботи і амплітуда коливань стійки дозволяє збільшити глибину і якість обробки грунту, а також знизити витрату палива на 20%.

Серед переваг дискових машин також оригінальний підшипниковий вузол HARP AGRO UNIT, який не вимагає мастила та обслуговування протягом усього періоду експлуатації.

«У Прибалтиці у нас достатньо покупців, переконавшись в економічності і великої продуктивності нашої техніки, вони прагнуть придбати агрегати ЛОЗОВСЬКИХ МАШИН», – зазначає М. Каменєва.

Для більш широкого кола прибалтійських аграріїв LOZOVA MACHINERY продемонструють техніку в роботі на червневому великомасштабному Дні поля Agrovizija. Крім того, в Латвії українська компанія візьме участь у міжнародній виставці, яка відбудеться восени.

 

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/lozova-machinery-na-rynku-latviyi
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати