Tempo950x100

Tempo300x100

LOZOVA MACHINERY на ринку Румунії

LOZOVA MACHINERY на ринку Румунії

Румунські сільгоспвиробники віддають переваги знаряддям з великим захватом, тому борони з робочою шириною 9 і 12 метрів найбільш актуальні в умовах місцевого землеробства.

Аграрії відзначають, що машини легко долають складний кам’янистий ґрунт і справляються з великими посівними площами, характерними для румунських господарств. Масу позитивних відгуків отримали необслуговувані рішення – оригінальний підшипниковий вузол HARP AGRO UNIT і гнучка ресорна стійка, що дозволяє витримувати рівномірну глибину обробки.

Читайте також: Серійна новинка LOZOVA MACHINERY на AGRITECHNICA

[[{“fid”:”676445″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“1”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”1″}}]]

ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ продовжать знайомити місцевих фермерів з українськими агрегатами. У наступному весняному сезоні компанія продемонструє техніку в роботі на Дні поля Agraria (м. Клуж-Напока) в північно-західній частині країни, а для фермерів південно-східної Румунії візьме участь у виставці AgriPlanta-RomAgroTec.

 

Перегляди: 3
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/lozova-machinery-na-rynku-rumuniyi
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати