Tempo950x100

Tempo300x100

LOZOVA MACHINERY підкорює ринок Німеччини

LOZOVA MACHINERY підкорює ринок Німеччини

Спільно з новим дилером, найбільшим європейським дистриб’ютором компанією Belimpex ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ презентують коротку дискову борону ДУКАТ з шириною захвату 3 метри. Надійний і ефективний агрегат користується попитом на ринку Німеччини.

Оригінальні конструкторські рішення роблять вигідним застосування борони в будь-яких агрокліматичних умовах. ДУКАТ забезпечує якісне копіювання рельєфу і стабільну глибину обробки. Підпружинена 3D-стійка знижує споживання палива на 20%. Агрегати не вимагають обслуговування і не мають жодної точки змащення – це додатковий плюс та суттєва економія коштів аграріїв.

Також встигли підкорити німецьких фермерів і зубопружинні борони ЛІРИ з шириною захвату 15 і 24 метри. Машини по достоїнству оцінили кілька великих господарств.

«Ми відкриваємо весняний сезон в Німеччині, – говорить директор з експорту Агродивізіону Едуард Чудопалов. – ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ успішно співпрацювали з місцевими аграріями весь минулий рік. Наша техніка стає популярною і затребуваною, про це говорять повторні продажі».

За його словами, LOZOVA MACHINERY очікує збільшення обсягів продажів і планує розширити ареал присутності у всіх регіонах Німеччини.
 

Стенд LOZOVA MACHINERY Halle FG, stand A103

 

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/lozova-machinery-pidkoryuye-rynok-nimechchyny
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати