Tempo950x100

Tempo300x100

LOZOVA MACHINERY підсилюють позиції в Великобританії

LOZOVA MACHINERY підсилюють позиції в Великобританії

Серед експонентів бренду представники лінійки дискових борін ДУКАТ з шириною захвату 3 і 5 метрів.

Уже кілька сезонів техніка ЛОЗІВСЬКИХ МАШИН радує місцевих аграріїв високою продуктивністю і ефективністю обробки ґрунту. Власники господарств відзначають здатність машин швидко йти по кам’янистих і перезволожених ґрунтах, легко справляючись з великою кількістю органічної маси.

Британські фермери цінують якість і комфорт, а в агрегатах їх незмінно привертає принцип LOZOVA MACHINERY – «нуль обслуговування», оскільки це можливість знизити витрати і мінімізувати втрати часу, уникнувши простоїв. Знаряддя забезпечені підшипниковими вузлами HARP AGRO UNIT, що не вимагають змазування. Саме відсутність точок змащення дозволяє домогтися такого економічного ефекту і працювати по вищим екологічним стандартам.

Новаторський підхід LOZOVA MACHINERY оцінили і провідні світові бренди на виставці AGRITECHNICA-2019, де українська марка презентувала новинки 2019 року.
ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ продовжать розширювати ареал присутності в Англії і вже в січні представлять свої досягнення на провідній британській сільськогосподарській виставці LAMMA`2020.

Перегляди: 7
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/lozova-machinery-pidsylyuyut-pozyciyi-v-velykobrytaniyi
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати