Tempo950x100

Tempo300x100

LOZOVA MACHINERY представляють оновлену зубову борону ЛІРА-М

LOZOVA MACHINERY представляють оновлену зубову борону ЛІРА-М

LOZOVA MACHINERY продовжують огляд весняної техніки і представляють вдосконалену зубів борону ЛІРА М з шириною захвату 21 і 24 метри.

ЛІРА популярна на українському і на європейському ринку. Універсальний агрегат підходить як для традиційного, так і для органічного землеробства. Сьогодні в країнах ЄС у зв’язку з розширенням посівних площ, зайнятих під органічне землеробство, зросла потреба в таких знаряддях.

[[{“fid”:”720363″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“1”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”1″}}]]

Оновлена борона тепер повністю адаптована під європейські дорожньо-транспортні стандарти, вона стала більш компактна і в транспортній ширині не перевищує 3 м. Безпечну перевезення знаряддя також забезпечують сучасна світлотехніка і телескопічна жорстка тяга, що запобігає мимовільному сходженню полурам при різких поворотах транспорту.

Борона оснащена спрощеною системою складання/розкладання за рахунок впровадження гідравлічного керування транспортним колесом.

ЛІРА М також відрізняє унікальний принцип «НУЛЬ ОБСЛУГОВУВАННЯ», що виключає точки змащення завдяки використанню незмащуванних хрестовин.

Бонусом для аграріїв стане ще одна опція – можлива додаткова установка на сниці агрегату модулів для внесення гранульованих добрив.

Зубові борони ЛІРА М вже надійшли в продаж, і фермери можуть поповнити свій парк новим знаряддям.

 

Перегляди: 3
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/lozova-machinery-predstavlyayut-onovlenu-zubovu-boronu-lira-m
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати