Tempo950x100

Tempo300x100

LOZOVA MACHINERY презентувала ґрунтообробну техніку

LOZOVA MACHINERY презентувала ґрунтообробну техніку

Компанія продемонструвала комплект універсальних комбінованих агрегатів – важкої зубової борони ЛІРА XL і шлейф-борони ЛАРІ. Агрегати першими виходять на поля, відмінно вирівнюють ґрунт, в найкоротші терміни закривають вологу по зораному фону і готують грунт до посіву.

До цього сезону знаряддя додатково забезпечені модулем для внесення мінеральних добрив, що дозволяє вносити стартові добрива одночасно з іншими операціями.
Серед експонентів також була ротаційна борона ДІНАР, укомплектована різними видами стійок, робочих органів і опірними колесами. На одній базі з ДІНАР спроектований просапний культиватор САНТІМ, призначений для обробки міжрядь широкого діапазону культур. Агрегат може бути оснащений системою внесення рідких добрив і засобів захисту з максимально точним дозуванням.

[[{“fid”:”711612″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“1”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”1″}}]]

Всі машини українського бренду відрізняє новаторський концепт «НУЛЬ ОБСЛУГОВУВАННЯ», що став золотим стандартом LOZOVA MACHINERY. Принцип необслуговуванності досягається за рахунок застосування в підшипникових вузлах HARP AGRO UNIT поліпшених мастил і міцних багатокромочних ущільнень, які надійно захищають підшипники від пилу, бруду та інших факторів агресивного середовища.
«Необслуговуванність, надійність, універсальність, відсутність простоїв, доступність і абсолютний комфорт в застосуванні – ось успішні кейси майбутнього і головні тренди техніки LOZOVA MACHINERY», – зазначає президент компанії Роман Гіршфельд.
Такі унікальні інженерні рішення дозволяють аграріям знизити експлуатаційні витрати, виключити додаткове регулювання і налаштування агрегатів і працювати відповідно високим екологічним вимогам.

Захист клімату і навколишнього середовища, збереження природного потенціалу ґрунту, скорочення споживання палива стали пріоритетними завданнями сучасного світового АПК.

За словами Романа Гіршфельда, ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ постійно переглядають і розширюють модельний ряд техніки, створюють нові знаряддя з додатковими вдосконаленими опціями для найкращого результату роботи.

«Ми готуємо ряд новинок, націлених на ефективне використання ресурсів, економію ПММ і безгербіцидного обробку ґрунту. Найближчим часом ми презентуємо нові продуктові сегменти – оборотні плуги, обприскувачі та сівалки», – анонсує Роман Гіршфельд.

[[{“fid”:”711613″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“2”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”2″}}]]

Вже цієї весни аграрії побачать легкі зубопружинні борони ЛІРА XS, які крім традиційної технології відмінно підходять для органічного землеробства. Агрегати ідеальні при ранньовесняному боронуванні, незамінні для руйнування ґрунтової кірки, особливо на важких грунтах. Також буде представлені нові шлейфовові борони ЛАРІ з шириною захвату 7 метрів і зубові борони ЛІРА М з робочою шириною 21 і 24 метри.

ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ зацікавлені в розвитку та впровадженні інновацій в сільськогосподарській галузі, компанія зосереджує основні зусилля на підвищенні ефективності і прибутковості роботи фермерів.

Перегляди: 3
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/lozova-machinery-prezentuvala-gruntoobrobnu-tehniku
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати