Tempo950x100

Tempo300x100

LOZOVA MACHINERY презентували техніку в Великобританії

LOZOVA MACHINERY презентували техніку в Великобританії

Спільно з партнером, компанією LANDQUIP український бренд представив дискові і ротаційні борони, культиватори і обприскувачі.

Міжнародна сільськогосподарська виставка LAMMA – один з найбільших галузевих заходів Європи. Традиційно LAMMA збирає понад 700 експонентів з різних країн, світових лідерів з виробництва сільгосптехніки, серед яких LOZOVA MACHINERY стали єдиним українським брендом.

[[{“fid”:”694540″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“1”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”1″}}]]

LOZOVA MACHINERY добре відомі в Великобританії як завдяки своїй техніці на англійських полях, так і за найбільшими сільськогосподарськими подіями: німецька AGRITECHNICА, британські Midlands Machinery Show, Cereals і Дні поля. Ну і звичайно ж LAMMA – виставка, в якій компанія бере участь вже не в перший раз.

Англійські фермери на практиці знайомі з агрегатами LOZOVA MACHINERY і віддають перевагу ґрунтообробній техніці для передпосівного та основного обробітку. Найбільш актуальні дискові борони ДУКАТ, ротаційні борони ДІНАР, культиватори ЧЕРВОНЕЦЬ і САНТІМ.

[[{“fid”:”694541″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“2”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”2″}}]]

Особливий інтерес на місцевому ринку викликає техніка для органічного землеробства, де LOZOVA MACHINERY пропонують серію ефективних рішень і продуктів. У тому числі (крім перевірених часом агрегатів) і новинки, такі як, наприклад, легкі зубові борони LIRA XS.

Для подальшого просування на Британських островах LOZOVA MACHINERY планує максимально розширювати дилерську мережу, відкривши представництва в кожному графстві і окрузі Великобританії.

Результат продуманої маркетингової політики – у співпраці з LOZOVA MACHINERY зацікавлені значні клієнти. Так на LAMMA був підписаний ряд дилерських угод, досягнуті домовленості про постачання техніки і проведенні демо-показів.

[[{“fid”:”694542″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“3”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”3″}}]]

 

Перегляди: 4
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/lozova-machinery-prezentuvaly-tehniku-v-velykobrytaniyi
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати