LOZOVA MACHINERY провели з’їзд дилерів

LOZOVA MACHINERY провели з’їзд дилерів

Дилерів познайомили з новими машинами 2020 року. LOZOVA MACHINERY анонсували вихід на ринок більше 10 новинок і модифікацій агрегатів, серед яких ґрунтообробна техніка, обприскувачі та техніка для логістики.

За результатами 2019 року LOZOVA MACHINERY провели і прийняли участь в більш ніж 100 заходах по просуванню бренду на світових ринках. Пріоритетними для компанії, як і раніше, є Україна, країни Європи та СНД, а також напрямок Північної Америки.

У наступному році, для досягнення амбітних показників, компанія має намір посилити роль дистриб’юторів в реалізації техніки. Крім того, ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ продовжать зміцнювати взаємини з великими агрохолдингами.

[[{“fid”:”687327″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“1”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”1″}}]]

У 2020 році компанія додатково посилить роботу сервісної служби за рахунок розширення технічного потенціалу дилерів, а також проведення навчання для сервісних фахівців.
В рамках зустрічі, була представлена нова комерційна політика, яка поліпшить формат спілкування з партнерами і збільшить продажі.

[[{“fid”:”687328″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“2”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”2″}}]]

«Ми прагнемо максимально задовольнити потреби аграріїв, і націлені на те, щоб гасло «ГРОШІ ПАШУТЬ!» було актуальним для всіх, для наших клієнтів, покупців, фермерів, менеджерів і дилерів», – зазначив президент LOZOVA MACHINERY Роман Гіршфельд.

Офіційна частина зустрічі завершилася урочистим врученням сертифікатів дилерів.

[[{“fid”:”687329″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“3”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”3″}}]]

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/lozova-machinery-provely-zyizd-dyleriv
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати

    24 Квітня

    Державний оператор тилу відсторонив компанію “Твій Хліб” від постачання продуктів для ЗСУ

    АРМА планує скасувати аукціон з продажу мінеральних добрив – провели без належної конкуренції

    Профільний комітет Ради закликав зберегти Міністерство аграрної політики та продовольства України

    Ціни на овочі не перекривають витрати на зберігання

    Ринок землі в ЄС: як він працює та до чого варто готуватися Україні

    На Тернопільщині створять новий індустріальний парк “Borschiv”

    Як змінилися ціни на цукор, сіль та борошно

    ВР збирається розглянути продовження строку оформлення права власності на земельні паї

    Європарламент підтримав лібералізацію торговельного режиму з Україною, посиливши захисні заходи для фермерів ЄС

    Ціни на моркву в Україні близькі до історичних антирекордів для весни

    БІЛЬШЕ НОВИН