Tempo950x100

Tempo300x100

LOZOVA MACHINERY в Південно-Східній Європі

LOZOVA MACHINERY в Південно-Східній Європі

У Болгарії (14-17.05, BATA AGRO-2019) і Румунії (16-19.05, Agriplanta-RomAgroTec-2019) українська компанія продемонструвала дискові борони ДУКАТ.
За словами начальника відділу продажів Марини Каменєвої європейські фермери цінують агрегати ЛОЗІВСЬКИХ МАШИН за їх універсальність і економічність, а також відзначають надійність необслуговуваних підшипникових вузлів і ресорних стійок.

«У нас оптимістичні очікування щодо збільшення частки продажів в Румунії, це дуже перспективний ринок. Тут переважають невеликі господарства, що використовують трактори малої і середньої потужності. У нас в асортименті представлено цілий ряд ґрунтообробної техніки з відповідними параметрами», – говорить вона.

[[{“fid”:”628017″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“1”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”1″}}]]

Великий інтерес у румунських аграріїв викликав ДУКАТ з шириною захвату 3 метри і комплекс з системного носія ТАЛЕР з двома навішеними на нього 4-х-метровими боронами ДУКАТ. Крім того, цікава опція змінних катків, реалізована в лінійці дискових машин. Фермери можуть вибрати будь-який з 5 варіантів катків, орієнтуючись на тип ґрунту і спосіб його обробки.

Марина Каменєва також прогнозує зростання ринку Болгарії. «Крім наших ДУКАТІВ є попит на зубопружинні борони і глибокорозпушувачі. Місцевих аграріїв приваблює незмінно висока якість нашої техніки і здатність працювати з будь-яким видом ґрунту, включаючи важкопрохідний, що особливо актуально для кам’янистих полів Болгарії», – зазначає вона.
Найближчим часом болгарські фермери зможуть побачити агрегати ЛОЗІВСЬКИХ МАШИН в роботі, вже влітку за підтримки офіційного дилера стартують демо-покази LOZOVA MACHINERY.

 

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/lozova-machinery-v-pivdenno-shidnij-yevropi
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати