Tempo950x100

Tempo300x100

LOZOVA MACHINERY відзначають 10-річчя дискової борони ДУКАТ

LOZOVA MACHINERY відзначають 10-річчя дискової борони ДУКАТ

Перший ДУКАТ з шириною захвату 2,5 метра був представлений у Києві на агропромисловій виставці АГРО влітку 2009 року. Продажі агрегату стартували восени того ж року.

«Створенню ДУКАТ передував глибокий аналіз ринку, ми уважно вивчали потреби галузі. Далі був ряд конструктивних замальовок, кілька концепцій, серед яких були 4-х та 2-х-рядні машини на базі різних стійок, після чого ми визначилися, що необхідно створювати коротку дискову борону на індивідуальній, гнучкій стійці», – розповідає головний конструктор Українського конструкторського бюро трансмісій і шасі (УКБТШ) і розробник лінійки ДУКАТ Олексій Гриненко.

Ресорна 3D-стійка – це оригінальний конструкторський винахід ЛОЗОВСЬКИХ МАШИН, що покращує якість обробки грунту і дозволяє знизити витрату палива на 20%. Борона також оснащена унікальними обслуговуваними підшипниковими вузлами HARP AGRO UNIT і зносостійкими робочими органами. «Якщо порівняти модель 2009 року і новітній ДУКАТ-9, то цілком очевидно, що багато в чому машина змінилася. Однак, основні компоненти, «серце» машини подшипниковий вузол, диски і підпружинена стійка, завдяки чому ДУКАТ став таким популярним, залишилися такими ж», – зазначає Олексій Гриненко.

Дискова борона ДУКАТ у цифрах:

  • 10 конфігурацій машин з шириною захвату від 2,5 до 16,75 метрів;

  • понад 2000 господарств у більш ніж 20 країнах світу;

  • 12 оформлених патентів.

Лінійка ДУКАТ стрімко розвивалася і вже на початку 2010 року була представлена дискова борона ДУКАТ-5, а потім з’явилися агрегати з іншою шириною захвату, поступово заповнивши весь модельний ряд.

[[{“fid”:”619871″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“1”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”1″}}]]

«Ми не зупиняємося на досягнутому і продовжуємо модернізувати, поліпшувати дискові борони, – говорить віце-президент з маркетингу та продажу Роман Гіршфельд. – Нещодавно вийшла 9-метрова машина, скоро вийде ДУКАТ-8 в абсолютно новому стилі, з’явиться вдосконалена 4-х-метрова борона. Обновляться і інші агрегати. Додам, що всі ДУКАТИ можуть бути оснащені будь-яким з 5 варіантів ковзанок, призначених для різних типів ґрунтів».

Сьогодні ДУКАТ став лідером продажів на українському, так і на зарубіжних ринках і полюбився аграріям зі всього світу.

Перегляди: 3
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/lozova-machinery-vidznachayut-10-richchya-dyskovoyi-borony-dukat
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати