Tempo950x100

Tempo300x100

LOZOVA MACHINERY впроваджують ефективні рішення для ефективних господарств

LOZOVA MACHINERY впроваджують ефективні рішення для ефективних господарств

Новим запатентованим винаходом став стрічковий перевантажувач особливої конструкції, який встановлюється безпосередньо в кузов транспортного засобу. Автори проекту – головний конструктор Українського конструкторського бюро трансмісій і шасі (УКБТШ) Олексій Гриненко і заступник головного конструктора Вадим Скляров.

Розвантажувальний пристрій призначений для двовісного самоскидного напівпричепа ALBION XL. За допомогою шнека можна перевантажувати всі види насіння зернових і олійних культур, а також інші гранульовані матеріали, включаючи мінеральні добрива.

За словами Олексія Гриненко, шнековий вигрузчик значно розширить функціонал трейлера. «Встановлення шнека дасть можливість фермерам використовувати ALBION XL як самоскидний причіп і як потужний бункер-перевантажувач, здатний за 2,5 хвилини здійснити вивантаження 20 т вантажів. При цьому аграріям не доведеться витрачати додаткові кошти на придбання спеціалізованого бункера перевантажувача».
Олексій Гриненко також зазначив, що застосування ALBION XL з встановленим шнеком дозволяє трьома комбайнами виконувати роботу чотирьох за рахунок скорочення простоїв під розвантаженням.

Крім суттєвої економічної вигоди відзнаками даного рішення є також можливість розвантажувати причіп традиційним способом при встановленому шнеку. А для перевезення широкої номенклатури вантажів аграріям досить прибрати шнек, який легко демонтувати навіть в полі.

Шнековий вигрузчик оснащений мобільним механізмом складання, в транспортному режимі він не виходить за габарити трейлера і дає можливість пересуватися дорогами загального користування.

Нагадаємо, трейлер ALBION XL створено в рамках спільного виробництва «ЛОЗОВСЬКИХ МАШИН» і британської компанії Larrington Trailers.

 

Перегляди: 4
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/lozova-machinery-vprovadzhuyut-efektyvni-rishennya-dlya-efektyvnyh-hospodarstv
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати