Tempo950x100

Tempo300x100

LOZOVA MACHINERY виходять на ринок обприскувачів

LOZOVA MACHINERY виходять на ринок обприскувачів

LOZOVA MACHINERY спільно з передовим європейським виробником Land Quip (Великобританія) розробили унікальний причіпний обприскувач CROP SPRAYERS.  Машини Land Quip користуються популярністю у аграріїв Великобританії, Ірландії, інших країн ЄС, а також Ізраїлю, Китаю, Австралії та Нової Зеландії.

Спільна розробка повністю адаптована до наших грунтово-кліматичних умов.

На українському ринку агрегат дебютує вже в цьому місяці – 18 липня.  На ювілейному Дні поля ЛОЗІВСЬКИХ МАШИН усі бажаючі зможуть ознайомитися з його функціоналом і технічними можливостями.  Презентувати англо-українську новинку буде директор Land Quip – Річард Ебботт.  Він же відповість аграріям на всі запитання.

[[{“fid”:”642148″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“1”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”1″}}]]

Обприскувач відрізняється високою якістю і точною системою внесення добрив, яка зменшує кількість бур’янів і підвищує врожайність культур. Обсяг бака – 3000 літрів, ширина штанги – 24 метри.  Модель максимально проста, доступна і надійна у використанні.

Нагадаємо, що обсяг ринку причіпних обприскувачів України в 2018 р. склав понад 1,5 тис. Шт.  (730,5 млн. Грн. Без ПДВ).  До 2021 р Лозівського МАШИНИ планують зайняти 15 цього ринку.

Дізнатися більше ви можете 18 липня на Дні поля LOZOVA MACHINERY.
 

Перегляди: 3
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/lozova-machinery-vyhodyat-na-rynok-obpryskuvachiv
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати