Tempo950x100

Tempo300x100

LOZOVA MACHINERY запрошує на ювілейний V День поля

LOZOVA MACHINERY запрошує на ювілейний V День поля

Захід відбудеться 18 липня 2019 року в смт. Краснопавлівка Лозівського району Харківської області на базі ПКП «ГАРАНТ». Крім партнерів, офіційних дилерів і аграріїв з України День поля відвідають закордонні гості з Румунії, Великобританії, Болгарії, Молдавії, Угорщини, країн Балтії.

ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ продемонструють повну лінійку ґрунтообробної техніки, а також техніку для логістики і перевезень. Оригінальний формат заходу передбачає масштабну презентацію кожного агрегату і демонстраційний показ всього модельного ряду. ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ покажуть фермерам, що інвестиції в українську техніку можуть бути ефективними.

Вперше будуть представлені унікальні новинки, серед яких польовий культиватор ФЛОРІН з шириною захвату 8 метрів з додатковими опціями під конкретні потреби будь-якого господарства, тракторний напівпричіп-перевантажувач KELT XXL, оснащений стрічковим конвеєром, що розвантажує трейлер всього за 2 хвилини.

Прем’єрою заходу стане дебютний показ обприскувача від англійської марки Land Quip, що працює на ринку сільгосптехніки більше 35 років. Агрегат виготовлений на замовлення LOZOVA MACHINERY спеціально до Дня поля. Обприскувач максимально адаптований до українські ґрунтово-кліматичні умови. Модель відрізняє висока якість, легкість в управлінні, точна система внесення добрив зменшує кількість бур’янів і підвищує врожайність культур.

Аграрії також побачать лідера сезону – дискову борону ДУКАТ з шириною захвату 9 метрів, оновлену зубопружинну борону ЛІРА, двовісний самоскидний напівпричіп ALBION XL, обладнаний шнековим перевантажувачем особливої конструкції, дискові і зубові борони, глибокорозпушувачі, культиватори та інші серійні зразки машин.

Взяти участь у Дні поля і презентувати тракторну, комбайнову і причіпну техніку висловили бажання зарубіжні та українські компанії – партнери ЛОЗІВСЬКИХ МАШИН. Для них буде організовано окрему експозицію.

Всіх запрошених чекає святкова атмосфера, розважальна програма та святковий обід, організатори також передбачили дитячу зону з веселими іграми і частуваннями. Кульмінацією свята буде розіграш призів і подарунків.

Нагадаємо, для LOZOVA MACHINERY 2019 рік проходить в світлі ряду пам’ятних дат: 20-річчя українського бренду, 20-річчя з дня випуску першого агрегату компанії – зубопружинної борони ЛІРА і 10-річчя дискової борони ДУКАТ. День поля LOZOVA MACHINERY-2019 також стане ювілейним.

Реєструйтеся тут

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/lozova-machinery-zaproshuye-na-yuvilejnyj-v-den-polya
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати