Tempo950x100

Tempo300x100

Львівщина очікує від Кореї інвестицій в АПК

Львівщина очікує від Кореї інвестицій в АПК

Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної держадміністрації.

Згідно повідомлення, очільник області Олег Синютка у ході зустрічі із надзвичайним і повноважним посолом Республіки Корея Лі Янг Гу представив економічний потенціал Львівщини та наголосив на високому рівні безпеки в регіоні, що є складовою сприятливого клімату для залучення іноземних інвестицій.

Під час зустрічі сторони зсоередились на перспективі співпраці в агросекторі, зокрема вирощуванні органічної продукції, створенні індустріальних парків та будівництві теплиць.

У свою чергу Синютка зосередив увагу потенційних інвесторів на кадровому потенціалі регіону.

“На Львівщині ви знайдете кращих працівників. Для нас важливо, щоб ці три проекти були успішними. Ми готові, щоб ваші компанії заявили про потребу відповідної кількості землі, адже на сьогодні українська земля не засмічена хімікатами, які б заважали виробництву, Ми сприятимемо вам у реалізації проектів в області та всесторонній підтримці”, – зазначив він.

Також Синютка підкреслив, що рівень безпеки бізнесу на Львівщині відповідає найкращим стандартам.

«Ми за минулий рік увійшли в трійку найбільш динамічних регіонів по розвитку агропромислового комплексу. Для нас важливо, щоб на українській землі вирощувалась якісна продукція органічного характеру і перероблялась для експорту”,- сказав він.

Джерело: landlord.ua

Перегляди: 5
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/lvivshchyna-ochikuye-vid-koreyi-investycij-v-apk
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати