Tempo950x100

Tempo300x100

Львівський завод “Гетьман” назвав своєю “новинкою” горілку іншої компанії

Львівський завод “Гетьман” назвав своєю “новинкою” горілку іншої компанії

Про це пише УНН.

Фото горілки “Arctica” опубліковано без будь-яких коментарів, а в повідомленні про ТМ “Мєрная” сказано наступне:

“Нова продукція! Прекрасна якість. ТМ “Мєрная” – горілка На молоці – очищена молоком і горілка Пшеничний колосок – очищена платиною. Ваш вибір, панове!”.

Разом з тим, згідно з даними офіційного сайту Beverage Trading Company, саме ця компанія є виробником таких горілчаних брендів, як “Мєрная”, “Arctica”, а також “Medoff” і “Наша марка”.

Нагадаємо, напередодні директор Beverage Trading Company Олексій Ковалевич підтвердив інформацію про те, що НПП “Гетьман” розсилає українським торговельним мережам листи, в яких стверджує, що нібито отримав ліцензію на ТМ Medoff для розливу на своєму заводі.

При цьому Ковалевич підкреслив, що саме Beverage Trading Company (BTC) на сьогоднішній день “як виробляв, так і виробляє продукцію ТМ Medoff, ТМ Наша марка і ТМ Arctica на абсолютно законних підставах”.

“Я офіційно спростовую інформацію (про те, що “Гетьман” отримав ТМ горілок BTC – ред.), тому що ТМ Medoff, а також ТМ Наша марка і ТМ Arctica на умовах ліцензійної угоди сьогодні належать компанії Beverage Trading Company, директором якої я, власне, і є”, – сказав він.

А, власне, ситуацію нібито з передачею брендів заводу “Гетьман” Ковалевич назвав спробою “незаконного заволодіння ліцензійними правами на ТМ з боку колишніх партнерів кінцевого бенефіціара Beverage Trading Company”.

Перегляди: 15
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/lvivskyj-zavod-hetman-nazvav-svoyeyu-novynkoyu-horilku-inshoyi-kompaniyi
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати