Tempo950x100

Tempo300x100

Майно ПАТ “Київхліб” неправомірно виставлено на торги

Майно ПАТ “Київхліб” неправомірно виставлено на торги

Серед них значиться право вимоги за кредитними договорами ПАТ “КИЇВХЛІБ”, що забезпечені нерухомим майном.

Прес-служба ПАТ “КИЇВХЛІБ” повідомляє, що заборгованість перед ПАТ “КБ “ХРЕЩАТИК” у ПАТ “КИЇВХЛІБ” відсутня, всі кредитні зобов’язання погашені, кредитні договори є припиненими. Правовідносини стосовно зазначених зобов’язань оскаржені в суді.

Припиненим, також, є іпотека.

Тому, за відсутністю правових підстав для обтяження предмета застави та іпотеки, позовні вимоги про скасування записів про іпотеку та обтяження нерухомого майна, а також про припинення обтяжень нерухомого майна є правомірними та обґрунтованими.

Тобто, судами підтверджено правомірність погашення кредиту згідно з кредитними договорами, припинено кредитні договори, припинено іпотеку та припинено обтяжень нерухомого майна.

А відтак, Фондом гарантування вкладів фізичних осіб безпідставно та неправомірно виставлено на торги право вимоги за кредитними договорами ПАТ “КИЇВХЛІБ”, що забезпечені нерухомим майном.

Оскільки, правовідносини стосовно зазначених зобов’язань оскаржені в суді, торги ними будуть визнані незаконними.

Юристи ПАТ “КИЇВХЛІБ” звернулися до ПАТ “КБ “ХРЕЩАТИК”, Фонду гарантування вкладів фізичних осіб та Національного банку України з вимогою скасувати торги, призначені на 28.07.2017 р., а також відкласти дату можливого проведення торгів до вирішення даного питання.”

 

Перегляди: 4
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/majno-pat-kyyivhlib-nepravomirno-vystavleno-na-torhy
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати