Tempo950x100

Tempo300x100

МХП не зміг відшкодувати збиток від втрачених ринків у Росії та Криму

МХП не зміг відшкодувати збиток від втрачених ринків у Росії та Криму

Однак, в компанії запевняють, що ці дії РФ марні, оскільки ні ринків, ні активів на території РФ і окупованого Криму у них немає, повідомляє УНН.

З відкритих даних відомо, що після ескалації конфлікту, компанія відмовилася від торгових відносин з РФ і окупованим Кримом. При чому на півострові “МХП” втратив значні активи: птахофабрику “Дружба Народів Нова”, “Кримську фруктову компанію” і м’ясокомбінат “Дружба Народів”.

Одним тільки “Кримським фруктам” належало на півострові 28 000 га землі.

Повідомлялося, що активи планувалося продати, але чи відбулася угода, достовірно невідомо.

У самій компанії повідомили лише те, що збитки були вагомі.

“У зв’язку з вимушеним виходом з Росії і Криму “МХП” зазнав значних збитків, які компенсовані не були”, – відзначили в “МХП”.

Незважаючи на відсутність активів в Росії і Криму, на півострові подекуди як і раніше зустрічаються забрендовані під “Нашу Рябу” торгові точки і вантажні машини, які часто асоціюють з материнською компанією.

Але це не так, кажуть в “МХП” – нічого пов’язаного з компанією в Криму не залишилося. Очевидно, мова йде про те, що нові власники, всупереч здоровому глузду, не перебрендували активи і використовують торговельну марку “МХП” недобросовісно. Та й самі кримчани запевняють, що бренд “Наша Ряба” використовується по причині того, що він добре розкручений.

“Це всесвітня – “Наша Ряба” – контора. Просто бренд розкручений, магазини всі знають “Нашу Рябу”, все.

Продукція наша, кримська, з Красногвардійського району.

“Як у нас робиться? “Епіцентр” був – перекупили – бренд залишається. За бренд переплачують, правильно? І все”, – пояснює ЗМІ логіку продавець в кримському магазині під брендом “Наша Ряба”.

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/mhp-ne-zmih-vidshkoduvaty-zbytok-vid-vtrachenyh-rynkiv-u-rosiyi-ta-krymu
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати