Tempo950x100

Tempo300x100

МХП отримав дозвіл на будівництво нових пташників

МХП отримав дозвіл на будівництво нових пташників

Про це повідомляє Аgravery.com.

Так, у с. Четвертинівка 11 листопада 2017 року пройшли громадські слухання щодо розробки дозвільної документації для будівництва бригади по вирощуванню курчат-бройлерів Вінницької птахофабрики.

На громадських слуханнях були присутні 262 місцеві мешканці та громадські організації: Четвертинівська громадська рада, Ладижинська громадська рада, Народний центр екологічного контролю, а також ЗМІ («Тростянецькі вісті»), голова Четвертинівської сільської ради Макух О. І. та директор ВП «Птахофабрика «Вінницький бройлер» ПАТ «МХП» Лещенко І. В.

Громадським слуханням передували консультації із активістами громади, громадським організаціями, місцевою владою.

Під час слухань Лещенко презентував попередню оцінку впливу на навколишнє середовище (ОВНС) ― документ, підготовлений з урахуванням усіх аспектів та особливостей потенційного будівництва.

ОВНС включає оцінку впливу на флору і фауну місцевості, соціально-економічне середовище та історико-культурну спадщину, і багато інших аспектів, важливих для мешканців регіону.

Під час слухань можливість висловити свою позицію мали усі бажаючі, як прихильники, так і противники будівництва. На усі питання були надані обґрунтовані відповіді.

В результати голосування «за» будівництво було віддано 181 голос, «проти» ― 19 голосів, «утрималися» ― троє.

Так, було вирішено надати згоду на розробку дозвільної документації для будівництва бригади по вирощування курчат-бройлерів Вінницької птахофабрики, що входить до Групи МХП, на землях Четвертинівської сільської ради.

«Незважаючи на непрості стосунки між громадою села Четвертинівка та підприємствами Групи МХП у минулому, завдяки політиці прозорості, відкритості та доступності до інформації, Вінницькій птахофабриці вдалося налагодити діалог та партнерські стосунки із населенням, активістами та громадськими організаціями», ― йдеться в повідомленні МХП.

Перегляди: 6
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/mhp-otrymav-dozvil-na-budivnyctvo-novyh-ptashnykiv
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати