Tempo950x100

Tempo300x100

Міленіали радо вітають ферми

Міленіали радо вітають ферми

Багато так званих агрохудів, які є замалими для “сільськогосподарських районів” – виростають у США, вони орієнтовані “від лану-до-столу”, що дуже популярно серед міленіанів.

Агрохуди вільно визначаються Інститутом міської землі як житлові громади з робочими фермами, в центрі уваги яких сільськогосподарські підприємства, що мають достатньо зеленого простору, сараї та відкриті громадські кухні. У деяких є теплиці та ряди фруктових дерев. Домівки, як правило, будуються за високими екологічними стандартами, користуючись сонячними панелями та компостуванням.

Агрохуди призначені для молодих, активних сімей, які люблять їсти здорову, їжу і проводити багато часу на відкритому повітрі.

Насправді в країні існує близько 150 аграрних господарств, за даними Інституту міських земель, а деякі утворюють жваві містечка, як Атланта, Фенікс і Форт Коллінз, штат Колорадо. 

Пол Хабібі, професор з нерухомості в школі менеджменту Андерсона UCLA вважає, що сільське господарство являє собою “злиття економічної вигоди, благополуччя навколишнього середовища та соціальної користі” –  що є особливо привабливим для міленіалів.

Довідка

Континуум поколінь, за роком народження, утворюють:

  • традиціоналісти”, або “ветерани” – 1922-1945 рр.;
  • “бебі-бумери” – 1946-1964 рр.;
  • “покоління Х” – 1965-1980 рр.;
  • “міленіали”, або “покоління Y” – 1981-1999 рр.;
  • “покоління Z” – з 2000 р.

“Міленіали” з дитинства багато користуються  інтернетом та різноманітними девайсами

Перегляди: 0
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/milenialy-rado-vitayut-fermy
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати