Tempo950x100

Tempo300x100

МінАПК створить платформу для земельних аукціонів

МінАПК створить платформу для земельних аукціонів

Про це пише перший заступник міністра аграрної політики та продовольства України Максим Мартинюк на своїй сторінці у Фейсбуці.

“Розгортаємо роботу зі створення спеціалізованої платформи для проведення електронних земельних аукціонів. Вона має відповідати двом принципам: 1) бути user-friendly, забезпечуючи залучення максимальної кількості учасників; 2) абсолютно унеможливити зловживання та втручання в процес торгів”, – зазначив Максим Мартинюк.

За його словами, розробка такої платформи передбачена «Стратегією раціонального управління землями сільськогосподарського призначення державної власності», яку Уряд затвердив на засіданні 7 червня.

Максим Мартинюк додав, що розробка даної платформи є складовою процесу підготовки до впровадження ринку земель сільськогосподарського призначення в України.

Також МінАПК продовжує удосконалювати Державний земельний кадастр.”Задача максимум – звести рівень людського фактору в функціонуванні системи до нуля. Перед нами постають нові виклики, зокрема пов’язані із іншим видом земельних транзакцій, до яких ми маємо бути готовими”, – підкреслив Максим Мартинюк.

Перегляди: 12
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/minapk-stvoryt-platformu-dlya-zemelnyh-aukcioniv
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати