МінАПК відновлять? Президент дав доручення переформатувати уряд

МінАПК відновлять? Президент дав доручення переформатувати уряд

Про це Володимир Зеленський заявив на зустрічі з Прем’єр-міністром Олексієм Гончаруком, відео якої поширила  прес-служба Офіса Президента.

“У мене немає жодної підстави думати про те, що хтось із міністрів нечесна людина чи вони непрофесійні. Я пам’ятаю, яким чином ви добирали цей уряд, як ми спілкувалися з вами і з ними, як бачили їхню стратегію та їхню команду. Але ми з вами хочемо зміцнення уряду. Тому я вас дуже прошу знайти слабкі місця й замінити тих чи інших керівників міністерств згідно з їхніми професійними даними”, – сказав глава держави.

У цьому контексті він також заявив про необхідність переформатування окремих центральних органів виконавчої влади. Зокрема, йдеться про розділення функцій у низці міністерств.

“У нас було об’єднання деяких міністерств. На початку це було правильне рішення, тому що у нас професійний, кадровий голод і невеликий бюджет. Мені здається, час показав, що деякі міністерства повинні бути розділені”, – наголосив Президент.

Він додав, що Міністерство економічного розвитку, торгівлі та сільського господарства має бути переформатоване та розділене.

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/minapk-vidnovlyat-prezydent-dav-doruchennya-pereformatuvaty-uryad
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати