Tempo950x100

Tempo300x100

МінАПК визначилося з правами нормативної грошової оцінки земель сільськогосподарського призначення

МінАПК визначилося з правами нормативної грошової оцінки земель сільськогосподарського призначення

Мінагрополітики визначилося з правами нормативної грошової оцінки земель сільськогосподарського призначення. Про це йдеться у постанові «Про проведення загальнонаціональної (всеукраїнської) нормативної грошової оцінки земель сільськогосподарського призначення та внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України».

Відповідно до пункту 11 Прикінцевих положень Закону України «Про Державний бюджет України на 2018 рік» Кабінет Міністрів України постановляє:

1. Затвердити Порядок проведення загальнонаціональної (всеукраїнської) нормативної грошової оцінки земель сільськогосподарського призначення, що додається.

2. Внести до постанов Кабінету Міністрів України зміни, що додаються.

3. Міністерству аграрної політики та продовольства, Державній службі з питань геодезії, картографії та кадастру забезпечити проведення загальнонаціональної (всеукраїнської) нормативної грошової оцінки земель сільськогосподарського призначення до 31 серпня 2018 року.

4. Міністерству аграрної політики та продовольства у тримісячний строк привести власні нормативно-правові акти у відповідність із цією постановою.

5. Ця постанова набирає чинності з дня її опублікування.

Виконавцю оцінки є уповноважений Держгеокадастром На виконання ЗАХОДІВ, передбачення бюджетною програмою «Проведення земельної реформи», суб’єкт господарювання, якому Надаються кошти бюджету на безповоротній Основі в межах відповідніх бюджетних асігнувань, Та який є суб’єктом оціночної ДІЯЛЬНОСТІ відповідно до статті 6 Закону України «Про оцінку земель», ‒ пише на своїй сторінці в Facebook заступник голови Ради в Земельна спілка України Андрій Мартин.

Джерело: agropolit.com

 

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/minapk-vyznachylosya-z-pravamy-normatyvnoyi-hroshovoyi-ocinky-zemel-silskohospodarskoho-pryznachennya
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати