Мінекономіки VS Roshen: у суперечці за червону стрічку новий поворот

Мінекономіки VS Roshen: у суперечці за червону стрічку новий поворот

Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства подало апеляцію на рішення Господарського суду Києва від 3 липня, яким суд задовольнив позов кондитерської корпорації Roshen, визнавши за корпорацією Петра Порошенка право інтелектуальної власності на використання в упаковці тортів червоної стрічки. Про це йдеться в рішенні суду від 11 вересня, пише biz.liga.net.

“Не погоджуючись із зазначеним рішенням суду першої інстанції, Міністерство звернулося до Північного апеляційного господарського суду з апеляційною скаргою, в якій просить суд скасувати рішення господарського суду Києва”, – сказано в матеріалах справи.

Читайте також: Тепер кав’ярні. Roshen запустив новий напрямок бізнесу

Згідно з прийнятим раніше на користь Roshen рішенням, під дію товарного знака у вигляді “червоного кольору матеріалів для упаковки кондитерських виробів” підпадають плівки з поліпропілену, пластмасові плівки, паперові, клейкі або самоклеючі стрічки, неметалеві стрічки, мотузки, нитки для обгортання і пакування та ін.

Міністерство просить скасувати задоволення позовних вимог Кондитерської корпорації Roshen і стягнути з компанії судові витрати.

Перегляди: 6
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/minekonomiky-vs-roshen-u-superechci-za-chervonu-strichku-novyj-povorot
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати