Tempo950x100

Tempo300x100

“Міні-Голландія” розквітла на Херсонщині

“Міні-Голландія” розквітла на Херсонщині

Про це йдеться на сторінці фестивалю “Маленька Голландія на Херсонщині” в Facebook, пише Укрінформ.

“Приймаємо гостей з 17 квітня, весь період цвітіння до початку травня, з 8 до 17 години. Крім тюльпанів на території господарства зростає аспарагус (спаржа) і крокуси (шафран). Спаржа проростає в один час з тюльпанами, її можна буде побачити. Крокуси цвітуть восени”, – йдеться в публікації.

Через значну кількість охочих відвідати ферму організатори вирішили відмовитися від безкоштовних екскурсій та задля облаштування належних умов для відвідувачів запровадили плату за вхідний квиток розміром 20 гривень (дитячий – 10 гривень, пільговий і діти до 6 років – 1 гривня).

Як свідчить карта вільних місць на сторінці реєстрації офіційного сайту проекту, на наступні вихідні – 21-22 квітня – квитків на екскурсію вже немає. Також наполовину закрита реєстрація на 28-29 квітня.

Крім екскурсії на поле тюльпанів, на території планується приготування їжі з нішевих культур: спаржі й шафрану.

Нагадаємо, у селищі Любимівка Херсонської області для туристів в період цвітіння цьогоріч уперше відкриється поле різних сортів голландських тюльпанів, що займає площу 0,7 гектара. Його висадив херсонський фермер Олег Демченко, за задумом якого ферма має стати повноцінним туристичним об’єктом – гості зможуть відвідати її впродовж місяця в період цвітіння. Загалом тут представлено 12 рядів тюльпанів.

 

Перегляди: 0
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/mini-hollandiya-rozkvitla-na-hersonshchyni
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати