Tempo950x100

Tempo300x100

Міністр фінансів заявив про готовність моделі земельної реформи

Міністр фінансів заявив про готовність моделі земельної реформи

Про це міністр повідомив в ході 14-й щорічній інвестиційній конференції, організованій компанією Dragon Capital 1 березня в Києві, передає НВ.

“У нас є модель земельної реформи , питання тільки, коли її починати. Потрібно зрозуміти правильну тональність”, – сказав Данилюк.

За його словами, цей процес повинен початися з правильної комунікаційної кампанії.

“Це дозволить подолати негативний опір в суспільстві, яке наростало роками. Потрібно коректно людям, які роками чули про негатив, пояснити всі плюси введення ринку землі”, – пояснив міністр.

У свою чергу посол Європейського Союзу Хьюг Мінгареллі зазначив “колосальний потенціал” українських земель, назвавши їх кращими в Європі. Він також наголосив на важливості проведення земельної реформи та відкриття ринку землі.

До літа 2017 року земельна реформа в Україні була одним з ключових умов надання наступного траншу Міжнародного валютного фонду (МВФ). Однак, в липні Фонд виключив дану вимогу з меморандуму з Україною.

Втім, вже в кінці минулого року постійний представник МВФ в Україні Йоста Люнгман зазначив, що Україні необхідно оживити земельну реформу.

Перегляди: 0
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/ministr-finansiv-zayavyv-pro-hotovnist-modeli-zemelnoyi-reformy
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати