Tempo950x100

Tempo300x100

Місцеві ради не підтримують скасування мораторію (інфографіка)

Місцеві ради не підтримують скасування мораторію (інфографіка)

Про це в ексклюзивному інтерв’ю AgroPolit.com розповіли голова громадського руху «Кріпак» Богдан Балагура та його заступник Євген Черняк.

Заступник голови ГР «Кріпак» Євген Черняк розповів деталі проведення опитування. За його словами, проект складається з двох етапів.  Перший –  направлення запитів у міські, обласні та районні ради. Другий – листи у сільські та селищні ради.

“Ми отримали майже 70% (403 відповідей з міських, обласних та районних рад, які розіслали). Поступово надходять і з сільських та селищних – вже є 181. Дані оновлюються постійно. Загалом ми обробили 584 рішення. Проміжні резельтати дослідження виглядають так: 256 рад відповіли, що не підтримують скасування земельного мораторію! Ще 187 — пообіцяли розглянути це питання, а 141 — не визначились. Тобто, жодна з 584 рад, рішення яких ми опрацювали, не підтримала ідею зняття земельного мораторію в Україні!», –  пояснює Балагура.

Як  пояснив Євген  Черняк, запити направляються від Громадського руху «Кріпак» до ради певного рівня трьома способами: електронною поштою, поштовим листом чи факсом.

Перегляди: 3
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/miscevi-rady-ne-pidtrymuyut-skasuvannya-moratoriyu-infohrafika
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати