Tempo950x100

Tempo300x100

Міжнародні дні поля в Україні 2018

Міжнародні дні поля в Україні 2018

Цього року у виствці візьме участь перший і найбільший український виробник засобів захисту рослин і мікродобрив ГК UKRAVIT. В рамках виставки компанія продемонструє ефективність дії своєї продукції  у польових умовах. Науковці та фахівці  компанії розробили унікальні комплексні системи вирощування, захисту та підживлення культур в залежності від рівня інтенсифікації. Системи буде показано на демоділянках сої, ячменю ярого, гороху озимого та ярого, декількох сортів пшениці озимої, соняшника та кукурудзи.

Крім того, ГК «UKRAVIT» вперше презентує широкому загалу спектр послуг новоствореного «Інституту здоров’я рослин». Це – наукова платформа світового рівня для досліджень у сфері агро, яка не має аналогів в Україні.  Науковий підхід та інноваційні технології, засновані на комплексних дослідженнях грунту, води, рослинного і насіннєвого матеріалу, забезпечать отримання високих врожаїв і стануть першим кроком до створення якісно нових умов для ведення агробізнесу в Україні. 

«Міжнародні дні поля в Україні» – наймасштабніша незалежна платформа інновацій для агроіндустрії країни. Вже другий рік поспіль вона об’єднує ключових гравців агробізнесу з України та Європи. Серед учасників – виробники  засобів захисту рослин, органічних та мінеральних добрив, насіннєвого і рослинного матеріалу, сільськогосподарської техніки, а також представники наукових та науково-дослідних установ. Мета – презентація своєї продукції та послуг і пошук партнерів у ексклюзивному живому форматі.

Довідка: UKRAVIT  – найбільша агрохімічна українська компанія, яка виробляє понад 140 препаратів: ЗЗР, добрива з мікроелементами, засоби для знищення гризунів та побутових комах. До складу корпорації входить «Фабрика агрохімікатів» та «Інститут здоров`я рослин»(м. Черкаси).

З питань продажу та співпраці звертатися:
ТОВ «Укравіт Агро», м.Київ, пр-т Перемоги 42.
Гаряча лінія: 0 800 301 401

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/mizhnarodni-dni-polya-v-ukrayini-2018
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати