Tempo950x100

Tempo300x100

Міжвідомча комісія з міжнародної торгівлі не обмежуватиме імпорт нафтопродуктів

Міжвідомча комісія з міжнародної торгівлі не обмежуватиме імпорт нафтопродуктів

Міжвідомча комісія з міжнародної торгівлі прислухалась до думки громадськості, що запровадження бар’єрів на імпорт може призвести до дестабілізації ринку моторних палив, виникнення дефіциту та стрімкого зростання цін як на паливо, так і на інші споживчі товари, пише УКАБ.

Нагадуємо, що 17 квітня УКАБ звертався до Першого віце-прем’єр-міністра України – Міністра економічного розвитку і торгівлі України Степана Кубіва щодо недоцільності обмеження імпорту, оскільки це призведе до дефіциту на внутрішньому ринку, зростання цін на продукцію сільськогосподарського призначення, а в кінцевому результаті і на продукти харчування, адже паливні матеріали складають значну частку собівартості.

«УКАБ вважає, що потрібно працювати над підвищенням ефективності діяльності всіх галузей економіки та зростанням вільної та прозорої конкуренції, а не створення штучних монополій, котрі призводять до збитків багатьох виробників заради інтересів одного», – зазначив Тарас Висоцький, генеральний директор Асоціації «Український клуб аграрного бізнесу».

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/mizhvidomcha-komisiya-z-mizhnarodnoyi-torhivli-ne-obmezhuvatyme-import-naftoproduktiv
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати