Tempo950x100

Tempo300x100

Можливості українського агробізнеcу представлять під час Всесвітнього економічного форуму в Давосі

Можливості українського агробізнеcу представлять під час Всесвітнього економічного форуму в Давосі

Про це повідомляє прес-служба проекту з розвитку агроінновацій Agrohub, передає propozitsiya.com.

Зазначається, що Agrohub візьме участь у першому в історії Домі України в Давосі (Швейцарія) і проведе відкриту дискусійну панель для міжнародних інвесторів «Як технології та інновації змінюють український агробізнес». Початок заходу о 14.00 в Домі України (м. Давос, Променад, 73), вхід вільний.

Як зазначають організатори, вони мають намір привернути увагу світових гравців до України і ввести нашу країну в пул світових інноваторів.

Під час дискусії будуть порушені такі питання:

• Як Agritech успішно змінює глобальні тенденції в сільському господарстві і продовольчому ринку України та інших країн?

• Які можливості та ризики для світових інвесторів і новаторів в Україні сьогодні?

• Чи є українські агрохолдинги відкритими для нових технологій?

• Яким чином цінності інноваційної економіки втілилися в сільськогосподарській практиці в 2017-2018 рр.?

Спікерами дискусійної панелі виступлять Юлія Порошенко, засновник і голова правління агроіндустріального холдингу «Миронівський хлібопродукт» Юрій Косюк, генеральний директор агрохолдингу ІМК Алекс Ліссітса, керівник підрозділу Digital Farming Bayer Тобіас Менне, а також співзасновник і керуючий Horsch Machines Майкл Хорш.

«За результатами 2017 року український агросектор утримав лідируючі позиції в експорті продуктів і послуг з обсягом понад $ 17 млрд. Але ми всі розуміємо, що мова йде про сировину. Саме тому інвестиції в агроінновації вкрай важливі й необхідні, оскільки дадуть змогу надавати hight-tech послуги всьому світу. Тільки agritech-експорт досягне понад $ 5 млрд вже в найближчі 5-7 років», – коментує перспективи України Алекс Ліссітса.

 

Перегляди: 5
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/mozhlyvosti-ukrayinskoho-ahrobiznecu-predstavlyat-pid-chas-vsesvitnoho-ekonomichnoho-forumu-v-davosi
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати