Tempo950x100

Tempo300x100

Михайло Поплавський переключився на агробізнес

Михайло Поплавський переключився на агробізнес

Про це він повідомив у своєму Instagram, пише Куркуль.

«Я щасливий, що я сьогодні в рідному селі, що я разом зі своїми односельцями відкриваю нові проекти для свого рідного українського села Мечиславка. Збережемо село — збережемо Україну», — заявив на Михайло Поплавський під час урочистого відкриття ферми.

У минулому році Михайло Поплавський зареєстрував два торгових знаки: “Ковбаса” Ректорська “і” Ковбаса “Професорська”.

Синові Михайла Поплавського Олександру належить ТОВ “Ятрань”, також він разом з Дмитром Діденко володіє ТОВ “Ятрань-Агро” (обидва – Кіровоградська обл.).
Продукція “Ятрань” та “Ятрань-Агро” реалізується в 14-ти еко-магазинах мережі “Поплавок”. Асортимент магазинів налічує більше двохсот одиниць – м’ясну і молочну продукцію, овочі, фрукти, масло, соки, напої власного виробництва, мінеральну воду, домашні соління і консервацію.

Згідно з інформацією на сайті мережі “Поплавок”, власний м’ясний цех фермерського господарства “Ятрань” випускає більше 30-ти найменувань ковбасних виробів. Міні-завод з виготовлення безалкогольних напоїв забезпечує виробництво фірмових напоїв – “Домашній квас”, “Компот”, “Томатний сік”, хліб і випічка готуються у власній пекарні.

 

Перегляди: 6
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/myhajlo-poplavskyj-pereklyuchyvsya-na-ahrobiznes
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати