Tempo950x100

Tempo300x100

Миколаївський виноградар виростив 7-кілограмове гроно

Миколаївський виноградар виростив 7-кілограмове гроно

Про це повідомляє propozitsiya.com.

Конкурс проходив у Запоріжжі в серпні в рамках виставки-конференції «Золоте гроно України 2017», яку організувала інформаційна компанія «Інфоіндустрія» у партнерстві з Українським проектом бізнес-розвитку плодоовочівництва, який реалізується в Україні Менонітською асоціацією економічного розвитку MEDA за фінансової підтримки Міністерства міжнародних справ Канади (Global Affairs Kanada).

Конкуренція на виставці-конференції була досить сильною. У заході взяли участь понад 600 виноградарів з різних куточків України, вони представили близько 200 сортів та гібридних форм винограду.

Перед членами журі стояло непросте завдання: вибрати кращих з кращих.

У номінації № 2 «Кращий зразок винограду за величиною та красою грона з рожевою ягодою» кращим визнано виноград сорту Юліан, вирощений Станіславом Глущенком із Запорізької області (ягідне господарство «Ніка»).

У номінації № 3 «Кращий зразок винограду за величиною та красою грона з синьою ягодою» переміг виноград сорту «Вікінг» ПП Федорченка із Запорізької області.

«Кращим зразком винограду за смаковими якостями» став виноград сорту Богема Віталія Загорулька (Запорізька область). Кращими зразками технічного винограду визнані виноград сорту Прим Петра Кралєва (Запорізька область) та сорту Блу Івана Захаренка (Запорізька область). Виноград сорту Яся, вирощений Валерієм Шевченком (Дніпропетровська область) отримав диплом «Кращий зразок винограду без насіння».

Приз глядацьких симпатій дістався Михайлу Гречку й Олександру Шмельову.

Перегляди: 3
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/mykolayivskyj-vynohradar-vyrostyv-7-kilohramove-hrono
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати