Tempo950x100

Tempo300x100

Миргородський завод мінеральних вод скоротив прибуток на третину

Миргородський завод мінеральних вод скоротив прибуток на третину

ПАТ “Миргородський завод мінеральних вод” (Полтавська обл.), один з найбільших виробників бутильованих вод в Україні, в 2017 році отримав чистий прибуток 15,32 млн грн, що на 31,4% менше, ніж в 2016 році, пише Інтерфакс-Україна.

Згідно з оголошенням компанії про проведення загальних зборів акціонерів 11 квітня, її нерозподілений прибуток за підсумками минулого року скоротився на 15,5% і склав 189,8 млн грн.

За минулий рік активи Миргородського заводу збільшилися на 8,8% – до 298,5 млн грн.

Сумарна дебіторська заборгованість зросла в 1,5 рази – до 121,9 млн грн.

Миргородський завод мінвод входить в найбільшу на українському ринку бутильованих вод компанію IDS Borjomi Ukraine.

IDS Borjomi Ukraine створена в кінці 2004 року шляхом об’єднання Миргородського заводу мінеральних вод, Моршинського заводу мінеральних вод “Оскар”, ПРАТ “Індустріальні та дистрибуційні системи” і “IDS Аква-Сервіс”. У 2008 році IDS Borjomi Ukraine завершила процес консолідації розрізнених виробництв по розливу трускавецької води і створила на їх основі єдине підприємство – Трускавецький завод мінеральних вод.

Група компаній IDS Borjomi Ukraine, що входить до складу IDS Borjomi International, випускає мінеральну воду на чотирьох заводах (у Миргороді, Моршині, Трускавці та Голій Пристані Херсонської області) під торговими марками “Моршинська”, “Миргородська”, “Трускавецька”, “Старий Миргород”, “Аляска”, “Сорочинська”. Крім того, група є ексклюзивним імпортером грузинської мінеральної води “Боржомі” в Україні.

Перегляди: 4
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/myrhorodskyj-zavod-mineralnyh-vod-skorotyv-prybutok-na-tretynu
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати