Tempo950x100

Tempo300x100

На базі Луцького МДП ДП “Укрспирт” буде власна лінія з виробництва горілки

На базі Луцького МДП ДП “Укрспирт” буде власна лінія з виробництва горілки

На зустрічі обговорювалися питання комунікації та взаємодії з фермерськими господарствами Волинської області.

Юрій Горбенко висловив подяку від імені аграріїв Волинської області за можливість прямої співпраці з Луцьким МДП. Це виключає зайвих посередників у співпраці ДП «Укрспирт» і фермерів.

«Цей об’єкт стратегічно важливий для області та держави, область зацікавлена в його роботі під час роздержавлення галузі, збереженні робочих місць та налагоджених економічних зв’язків», – зазначив Юрій Горбенко.

«На базі Луцького МДП буде сучасне ринкове розвинуте підприємство, яке матиме власну лінію з виробництва державної горілки. Для нас головне – відповідність сировини державним стандартам якості, щоб на заводи пішло добре зерно. Прямі поставки від виробників забезпечують нам таку можливість. Переробка вітчизняної сировини створює додану вартість в Україні та дозволяє нам торгувати кінцевим продуктом на українському та закордонних ринках», – підкреслив в.о. директора ДП «Укрспирт» Юрій Лучечко.

У ході обговорення проблем галузі було прийнято рішення про проведення спільних зустрічей з аграріями – постачальниками сировини на МДП у західному регіоні.

 

Перегляди: 0
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/na-bazi-luckoho-mdp-dp-ukrspyrt-bude-vlasna-liniya-z-vyrobnyctva-horilky
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати