Tempo950x100

Tempo300x100

На Черкащині почали вирощувати равликів

На Черкащині почали вирощувати равликів

На равликовій фермі в смт Єрки на цей час підростає маточне поголів’я справжнього Великого середземноморського равлика. повідомила прес-служба Черкаської ОДА

«М’ясо равлика – це справжній гастрономічний делікатес з ніжною структурою і з вишуканим тонким смаком, що складається з високоякісного і легкозасвоюваного білка, води і жирів», – розповідає директор підприємства Михайло Морозюк.

Равлики практично не хворіють та потребують мінімального догляду. У Європі цей бізнес жартома називають «для ледачих», адже за півроку равлик повністю виростає, набираючи вагу в 30-40 разів, а взимку спить. До того ж, равлик не здатний штучно набирати вагу (наприклад, за рахунок інтенсивного годування) – це важлива дієтична особливість.

Керівник підприємства зазначив, що особливість вирощування равликів передбачає, що потреба у додаткових працівниках має з’явитися у вересні – жовтні поточного року. Тому за допомогою в укомплектуванні кадрів планує звертатися до районної філії, адже співпраця з службою зайнятості триває не перший рік.

 

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/na-cherkashchyni-pochaly-vyroshchuvaty-ravlykiv
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати