Tempo950x100

Tempo300x100

На Чернігівщині успішно освоїли виробництво і переробку молока у власній сироварні

На Чернігівщині успішно освоїли виробництво і переробку молока у власній сироварні

 Неподалік від міста Бахмач, в мальовничому селі Піски, що на Чернігівщині знаходиться ПСП “Пісківське”. Підприємство було засновано в березні 2000 року шляхом реорганізації радянського колгоспу, пише аgroday.com.ua.

ПСП „Пісківське» господарює на 3000 га сільськогосподарської площі. Серед 3200 загального поголів’я ВРХ в господарстві налічується 1100 дійних корів, що вироблять щоденно 30 тонн молока. Понад 2 роки тому підприємство розпочало переробку молока у власній сироварні.

На сьогодні переробляється лише 1 тонна молока. Але в майбутньому є плани розширити переробку, щоб можна було переробляти все вироблене молоко на підприємстві.

„Наша найвища мета – виробляти високоякісне молоко, для отримання відмінного сиру. Ми добре піклуємося про наших корів: вони мають завжди свіжу підстилку, чисту воду, корови себе почувають дуже добре“, – говорить Наталія Борисівна, заступник директора з тваринництва. Диктує вимоги до якості те, що молоко використовують для дитячого харчування і для переробки на сир.

Нещодавно підприємство почало займатися переробкою власної яловичини. Високоякісні, частково ручної роботи, сосиски продаються разом з власноруч виробленим хлібом та іншими випічками в селі та районі, де знаходиться підприємство.

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/na-chernihivshchyni-uspishno-osvoyily-vyrobnyctvo-i-pererobku-moloka-u-vlasnij-syrovarni
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати