Tempo950x100

Tempo300x100

На Дніпропетровщині ліси навколо м’ясокомбінатів перетворюються в скотомогильники

На Дніпропетровщині ліси навколо м’ясокомбінатів перетворюються в скотомогильники

Як повідомляє сайт “Куркуль”, фермер, який побажав залишитися невідомим, розповів, що м’ясо неможливо продати ні на зовнішній ринок, ані вітчизняним переробникам.

За його словами, м’ясокомбінати у Дніпропетровській області переповнені тушами, збути їх не можуть. На кордоні з Угорщиною вже більше доби стоять фури з м’ясом через негласну заборону на ввезення свинини з України та більш жорсткого режиму огляду.

Аналогічні обмеження введені і на польському кордоні. Фермери, яким не вдалося збути свинину, змушені викидати туші просто в лісосмугах – такі стихійні могильники можна знайти в полях навколо багатьох м’ясокомбінатів.
 

Власник однієї з свиноферм на Дніпропетровщині розповів, що із-за безперервних спалахів африканської чуми фермерам все складніше збути свинину. Як повідомляє сайт “Куркуль”, фермер, який побажав залишитися невідомим, розповів, що м’ясо неможливо продати ні на зовнішній ринок, ані вітчизняним переробникам. За його словами, м’ясокомбінати у Дніпропетровській області переповнені тушами, збути їх не можуть. На кордоні з Угорщиною вже більше доби стоять фури з м’ясом через негласну заборону на ввезення свинини з України та більш жорсткого режиму огляду. Аналогічні обмеження введені і на польському кордоні. Фермери, яким не вдалося збути свинину, змушені викидати туші просто в лісосмугах – такі стихійні могильники можна знайти в полях навколо багатьох м’ясокомбінатів.
Джерело: http://dnepr.news/news/na-dnepropetrovschine-lesa-vokrug-myasokombinatov-prevraschayutsya-v-skotomogil-niki-fermer
Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/na-dnipropetrovshchyni-lisy-navkolo-myasokombinativ-peretvoryuyutsya-v-skotomohylnyky
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати