На Херсонщині розвиватимуть крафтове виробництво

На Херсонщині розвиватимуть крафтове виробництво

За їх висновками у Херсонській області існують передумови для започаткування індивідуального виробництва харчових продуктів, передає Національний Промисловий Портал.

Крафтове виробництво, це не масовий товар, створений на великих потужностях, а невеликі підприємства у конкретній місцевості. Це може бути виробництво сирів, вина, варення, пива, чаю чи солодощів. Розвиток цього напряму може бути перспективним, адже Херсонщина є одночасно і аграрним, і туристичним регіоном, де існує попит та сировинна база для виробництва подібних товарів.

Під час засідання обговорювали створення агротуристичної карти області. На карту нанесуть існуючі агропромислові об’єкти, які можуть зацікавити туристів, а також здійснюватиметься пошук агропідприємств вздовж туристичних маршрутів, які бажають створити об’єкт крафтового виробництва.

Особистим селянським господарствам надаватиметься допомога у придбанні необхідного обладнання для запуску крафтового виробництва. На даний момент мова йде про одне господарство в кожному районі. Також буде забезпечено консультаційну підтримку та супровід агровиробників.

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/na-hersonshchyni-rozvyvatymut-kraftove-vyrobnyctvo
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати