Tempo950x100

Tempo300x100

На Херсонщині вогонь знищив врожай пшениці

На Херсонщині вогонь знищив врожай пшениці

Про це Укрінформу розповіла провідний спеціаліст прес-служби Головного управління ДСНС України в Херсонській області Оксана Федоренко.

“5.06 в 19.54 в пожежно-рятувальну службу Новотроїцького району надійшло телефонне повідомлення про пожежу пшеничного поля біля села Громівка. На місце події було направлено чергове відділення на пожежній машині. По прибуттю рятувальники встановили, що загорілося пшеничне поле фермерського господарства “Русь-Агро” загальною площею 100 гектарів. О 20.25 пожежу було локалізовано, а о 21.15 – ліквідовано. В результаті пожежі згорів урожай озимої пшениці на площі 4,8 га”, – розповіла Федоренко.

За її словами, на ліквідації цієї пожежі були задіяні також робітники і трактора фермерського господарства, які постійно підвозили воду у цистернах для пожежної машини.

Як повідомила Федоренко, в результаті пожежі вогнем знищено, крім пшениці, ще й 400 тюків сіна, які знаходилися поруч із пшеничним полем, та пошкоджено два тракторних причепи.

Це перше на Херсонщині в 2018 році загоряння зернових культур на полі. Причина пожежі наразі з’ясовується, заявила Федоренко.

 

Перегляди: 3
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/na-hersonshchyni-vohon-znyshchyv-vrozhaj-pshenyci
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати