Tempo950x100

Tempo300x100

На кордоні будують перевантажувальний комплекс для перевалки зерна на євроколію

На кордоні будують перевантажувальний комплекс для перевалки зерна на євроколію

Про це повідомляє  ЦТС, пише Національний Промисловий Портал.

Відкриття терміналу заплановане на червень цього року. Про це повідомили в компанії “ПАКОБО”.

“Це буде єдиний такий зерновий комплекс на Західній Україні, послуги якого будуть доступні для всіх учасників перевізного і експортно-імпортного процесу. Пуск даного проекту заплановано на червень 2018 року”, – говорять в компанії.

Зерновий термінал буде розташовуватися на станції Чоп, на базі логістичного центру “Експорттрансбуд”, що входить до складу компанії “ПАКОБО”. Перевантажувальний комплекс буде включати в себе три силоси по 2150 тонн кожен. Сукупна потужність зберігання терміналу складе 6450 тонн. Технічні параметри комплексу дозволятимуть перевантажувати зернові з вагонів колії 1520 мм (маршрутами мінімум 23 вагони) в вагони колії 1435 мм (маршрутами мінімум 24 вагони), або навпаки, а також з залізничного транспорту на автомобільний або в зворотному напрямку з можливістю тимчасового зберігання при будь-якому з варіантів.

Відзначимо, що компанія “ПАКОБО” працює в Україні з 1991 року. Основним видом діяльності підприємства є організація перевезень залізничним та автомобільним транспортом на території країн Євросоюзу і СНД, а також надання термінальних послуг на власному перевантажувальному терміналі, розташованому на станції Чоп.

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/na-kordoni-buduyut-perevantazhuvalnyj-kompleks-dlya-perevalky-zerna-na-yevrokoliyu
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати