Tempo950x100

Tempo300x100

На кожного українця виготовили майже по пуду солі

На кожного українця виготовили майже по пуду солі

Фактично в розрахунку на одного українця виробництво склало понад 12 кг, тобто мало не по пуду на кожного.

Згідно з повідомленням компанії, в порівнянні з минулим роком на 26% збільшився випуск солі без упаковки. Виробництво цього виду продукції склало 399 тис. тонн або 79% від загального видобутку.

Якщо проаналізувати випуск продукції по всьому асортименту, то за вказаний період фасованої солі було вироблено 39,4 тис. тонн (-7%), йодованої солі – 12,3 тис. тонн (+25%). На рівні минулого року залишився випуск соляних блоків (800 тонн). На 28% скоротився випуск солі, затареної в мішки (44 тис. тонн). Також на 24% знизилося виробництво солебрикетів (4500 тонн).

При цьому підприємство збільшило обсяги експорту. Зокрема, європейським споживачам відвантажено 224 тис. тонн продукції, що на 9% більше, ніж за 1 квартал 2017 року. Зріс експорт в Угорщину, Польщу, Сербію.

Також на 16% збільшилися відвантаження на внутрішній ринок. Тим не менш, питання недостатньої завантаженості виробничих ділянок залишається актуальним, відзначають в компанії.

«Артемсіль» є найбільшим підприємством з видобутку та реалізації кухонної солі в Центральній та Східній Європі. Виробничі потужності розташовані у Соледарі (Донецька область).

Джерело: agroday.com.ua

Перегляди: 5
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/na-kozhnoho-ukrayincya-vyhotovyly-majzhe-po-pudu-soli
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати