На Київщині відкрили завод з виробництва замороженого хліба

На Київщині відкрили завод з виробництва замороженого хліба

23 листопада 2018 в с. Нові Петрівці відбулося урочисте відкриття заводу з виробництва заморожених хлібобулочних виробів – Chanta Mount, повідомляє liga.net.

Завод був побудований з нуля менше ніж за 1,5 року і став шостим підприємством холдингової компанії Юрія Триндюка.

На початковому етапі сума інвестицій в проект склала 15 млн. євро, а після введення в експлуатацію всіх необхідних потужностей складе більше 25 млн. євро.

Вже сьогодні Chanta може виробляти майже 30 т чіабатти, французьких багетів та інших видів хлібів на добу. А після установки додаткових ліній, потужність зросте до 90 т на добу. Таким чином Chanta Mount стала однією з найбільших компаній такої спеціалізації в Європі.

Головними покупцями цього виду напівфабрикатів є пекарні при супермаркетах і торгових центрах, міні-пекарні, автозаправки, сектор HoReCa, сервіси доставки їжі в офіси.

«Chanta Mount» – це перший і один з кращих індустріальних виробництв з таким рівнем автоматизації і мінімальною участю людини у процесі. 50% продукції ми плануємо реалізовувати в Україні, а решту продавати на експорт. У нас створено дуже потужний департамент R & D, який покликаний розробляти для клієнтів найцікавіші рецептури», – заявив Юрій Триндюк.

Перегляди: 4
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/na-kyyivshchyni-vidkryly-zavod-z-vyrobnyctva-zamorozhenoho-hliba
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати