Tempo950x100

Tempo300x100

На Львівщині бельгієць продає відому козину ферму

На Львівщині бельгієць продає відому козину ферму

Про це повідомляє 032.ua.

“Дорогі наші друзі, шанувальники, поціновувачі, та всі, кому цікаве чи хто хотів би зайнятися сільським господарством та агротуризмом або ж продовжити справу козівництва й виробництва сиру. Офіційно заявляємо, що ми прийняли рішення про продаж нашої ферми. Розглянемо різні варіанти”, – зазначили власники “Шеврету”.

Разом із тим, поки господарство не продали, ферма працює у звичному режимі, виробляє продукцію, а для відвідувачів проводяться екскурсії.

Нагадаємо, ферма “Шеврет” на Мостищині стала відома широкому загалу навесні цього року, коли її власник, бельгієць Бернар Вілем висловив бажання згорнути свій козиний бізнес через паперові проблеми. Сама ферма існує на Львівщині з 2009 року, її облаштували на місці колишнього колгоспу в Дмитровичах. Проблемою стало оформлення документів для виділення землі, де фермери вирощують корми та випасають кіз, а місцева влада звинуватила подружжя у несплаті оренди. Ситуація загострилася, коли сільська влада заявила про намір віддати землі сільськогосподарського призначення, що розташовані біля ферми, під будівництво гранітного заводу.

Перегляди: 0
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/na-lvivshchyni-belhiyec-prodaye-vidomu-kozynu-fermu
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати